Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele PNL, Laurenţiu Leoreanu, a declarat că e îngrijorat că premierul Viorica Dăncilă, "campiona gafelor" se va ocupa de remaniere. Acesta îi propune o listă cu cinci miniştri care ar trebui demişi, printre care ministrul de Interne, Carmen Dan, şi ministrul Educaţiei, Valentin Popa.

„Sunt îngrijorat că premierul Dăncilă, campioana gafelor, se ocupă de remaniere. Trebuie să o consiliez sincer şi nominalizez cinci miniştri care trebuie să plece urgent Îmi exprim îngrijorarea că doamna Viorica Dăncilă, campioană cunoscută a gafelor, va face evaluările miniştrilor şi va decide cine trebuie să fie remaniat, deşi este ultima persoană care poate realiza o astfel de evaluare. Deşi ar fi doar o peticire a unui guvern ce stă să se destrame, trebuie să o consiliez în mod sincer şi bine intenţionat pe doamna premier şi să îi propun cinci miniştri care trebuie sa plece urgent, până nu e prea târziu. În mod clar, întregul cabinet Dăncilă nu are ce să caute la conducerea României, dar demiterea următorilor cinci miniştri este prioritatea zero: ministerele ar funcţiona mult mai bine fără nicio conducere de acest gen”, a afirmat vicepreşedintele PNL, Laurenţiu Leoreanu, duminică, într-un comunicat de presă remis duminică MEDIAFAX.

Integral pe MediafaxComentarii

Ionut Bai bestie, nu esti in stare sa-ti consiliezi propriul presedinte de partid, betiv si duplicitar...

23 septembrie 2018 17:47

alupigus Consiliaz-o pe ma-ta !

23 septembrie 2018 15:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.