Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionel Dănciulescu a anunţat că renunţă la postul de director general al clubului Dinamo şi a venit cu primele lămuriri după informaţiile apărute în presă. Fostul atacant a lăsat de înţeles că rolul său în conducere ar fi fost diminuat din cauza ideilor contradictorii.

Dănciulescu părăseşte Dinamo după cinci ani cu un gust amar, în care clubul nu a reuşit să revină într-o grupă europeană sau să câştige titlul.

În ultima sa apariţie ca director general al lui Dinamo, fostul atacant a părut foarte dezamăgit: "În primul rând, ce am anunţat eu nu e ştirea zilei. Cel mai important e meciul din această seară. Sunt lucruri care s-au acumulat, poate că trebuia să iau decizia mai tin timp. Dar am rămas pentru echipă, pentru suporteri. Îi spun la revdere lui Dinamo, dar nu adio. Sper ca odată să mă regăasesc în ce înseamnă Dinamo. Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. În viaţă sunt lucruri mult mai importante alte lucruri. Respectul şi recunoştinţa. Lumea ştie ce vorbesc. E o decizie pe care aş fi vrut s-o iau mai demult. Vă spun cu durere în suflet că îmi e greu, dar voi rămâne "câine" până la moarte. E şi vina mea, chiar dacă uneori am fost ascultat sau nu.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.