Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, îi recomandă lui Liviu Dragnea să nu îi dea afară din partid pe nemulţumiţi după votul de încredere din CExN, fiind de părere că „marea artă” a unui lider este să îi ţină pe aceştia în interiorul formaţiunii şi să îi conducă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dumitru Buzatu a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că toţi participanţii la CExN, în ciuda divergenţelor de opinii, nu au dorit destrămarea majorităţii parlamentare şi abandonarea guvernării.

”La CExN s-a întâmplat ceea ce am prevăzut, a fost o dezbatere cu multe aspecte neaşteptate, cu unele răbufniri, dar care a avut o notă comună, vizibilă la toţi participanţii, şi anume de a nu-şi asuma cineva responsabilitatea de a strica majoritatea parlamentară şi a abandona guvernarea. În PSD, apele se limpezesc şi se tulbură succesiv. Eu cred că preşedintele partidului trebuie să analizeze cu foarte mare atenţie situaţia nemulţumirilor exprimate şi, pe cât posibil, să nu se lase pradă tentaţiei sau să nu accepte propunere celor care cred că soluţia este să îi dai afară pe cei care exprimă nemulţumiri. Marea artă este să îi ţii înăuntru şi să îi conduci”, a spus Buzatu.

Integral pe MediafaxComentarii

Victor Viorel Mai ales daca misca si nemtii ceva si pun mâna pe Baba Merkel, o "stigmatizeaza" cu 12 labe peste EURO-bot si o dau si pe post cu catuse la picioarele din fata si cu lantz cu bila la cele posterioare, atunci io zic ca ne scoatem binisor, nu?!

22 septembrie 2018 23:28

Victor Viorel Oricum,morbul vrajbei si disensiunii a intrat in PSD si lupta intre Clanuri va continua pana la sange...Chiar de o mai ramane Dragnea Masculul Alfa va fi cu coltzii tocitzi de tot si cu putzina putere...Nu reusesc sa-l dea jos de la sefia PSD-ului dar de la Presedintetzia Camerei Deputatzilor vor reusi...Si e bine pentru tzara si popor ...nu vom mai fi asa stigmatizatzi in Europa si rusinatzi ca avem un Infractor Condamnat al 3-lea om in Statul Roman...

22 septembrie 2018 13:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.