Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PSD Adrian Țuțuianu a declarat, pentru Mediafax, că va propune, la următoarea ședință a BPN, excluderea lui Cătălin Rădulescu din partid, iar personal îl va da în judecată pe acesta, pe fondul acuzațiile potrivit cărora Țuțuianu ar fi acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul PSD.

"În cursul zilei de ieri (vineri - n.r.) au fost vreo doi, trei care au aruncat tot felul de mizerii în piață. Rădulescu bate câmpii, pur și simplu, iar luni o să avem probabil o ședință a Biroului Permanent Național și am să cer personal președintelui partidului să vină să dea lămuriri (Cătălin Rădulescu – n.r.). Este o tâmpenie. O nebunie. O aiureală spusă de un nebun. E ca în povestea aceea – un nebun aruncă o piatră și apoi doi deștepți încearcă să o scoată din lac", a afirmat, sâmbătă, Țuțuianu.

Integral pe HotnewsComentarii

alupigus O fi si Tutuianu asta idiot , dar ca "mitraliera" Radulescu este psihopat , nu incape indoiala ! Omul asta trebuie supus repede unui control psihiatric , altfel prolifereaza tagma nebunilor si cine stie la ce dracu mai ajungem ! Asta-i rezultatul lipsei de selectie a candidatilor la Parlament , ajung toti sceleratii !

23 septembrie 2018 10:24

Țuțuiene-Țuțuiene, ai dat cu căcatul în ventilator și acum vrei să excluzi pe alții?! Chiar așa de prost ești, sau doar securel acoperit? Evident că SRI n-avea nevoie de tine să-și pună sistemul de ascultare în bârlogul PSD-lui. Ar fi fost suficient să-și plaseze un acoperit pe post de portar sau paznic pe acolo ca să mișculeze băieții în liniște tot ce vor prin sediu. Afirmațiile lui Mitralieră la adresa ta sunt doar niște metafore la adresa adevăratei tale misii în PSD! N'așa?

22 septembrie 2018 13:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.