Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Tudor a prezentat, vineri, la ”Punctul de Întâlnire”, cele mai recente cifre privind preferințele electoratului din România.

Potrivit Avangarde, PSD este creditat în sondaje cu 35%, PNL cu 23%, iar ALDE cu 10%. Surprinzătoare sunt procentele MRÎ RO+ (partidul lui Dacian Cioloș) și USR, de 9, respectiv 5%.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

v Nu stiu care este scorul sondajelor, real. Problema va fi in ziua votului. Ce mi se pare interesant este procentul lui Ciolosica care a demonstrat ca nu poate face nimic bun pt tara, rezistacii, care sint contra la orice, iar PMP a fost la guvernare sub alta denumire si au furat cit au putut iar liberalii, i-au luat sub pulpana lor pe PDL-eprosi si Ghiolbanis. Dupa toate acestea sa fie Romanii care sa-i voteze, este foarte curios.

22 septembrie 2018 23:21

Vasile Mircescu Cacat...Daca cineva se mai uita'n gura acestui PFA Radu Tudor ce a fost descoperit de ziaristi de investigatii ca a luat bani pentru "Consultantza de Public Relation" de la firma unui fin a lui Dragnea ...S-au vandut pe un pumn de argintzi de la Dragnea...precum Gadea, Mircea Badea si altzi ziaristi platitzi pe PFA de la Antena3 si RomaniaTV (Mircea Badea, un martzafoi ce vad ca este preferatul lui Dragnea care-l citeaza in ultima vreme...).Astia manipuleaza si distorsioneaza opinia publica....

22 septembrie 2018 13:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.