Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dezvăluire tulburătoare făcută de jurnalistul Dan Andronic. Pe pagina sa personală de Facebook acesta spune că președintele ALDE și al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost interceptat electronic și ambiental de DNA timp de șapte ani. 

”La Brașov. 
Tocmai am aflat o bombă. Pe care vreau să o împărtășesc cu voi...
Călin Popescu-Tăriceanu a fost interceptat de DNA pentru o perioadă foarte lungă de timp. 
Respectiv, din 2009 până în 2016!
Timp de 7 ani, timp de 365 de zile pe an, 24/24, liderul PNL, fostul prim-ministru, președintele Senatului, președintele ALDE a fost interceptat electronic și ambiental de către DNA. 

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Vasile ce "cutremurator" , m-am cutremurat pe mine ! Maneaua cu sattul paralel a cam iesit din top baieti ,inventati altceva ca nu prea mai impresioneaza pe nimeni!

23 septembrie 2018 7:43

@22 septembrie 2018 15:29 Când zic "la noi", ma gândesc la mine (soț) si la "partenerul" meu de bulan-"gen"-darie (soțiu), cu care fuck sâmbata turu' târgurilor, la pescuit de portofele.

22 septembrie 2018 23:22

v Daca a facut ceva ilegal si trebuia ascultat, Tariceanu trebuia sa o faca cei din sistemul judiciar, dar nu atitia ani. Daca nu a declarat, nimic ilegal inregistrarea acestuia trebuia limitata in timp. Se pare ca securitatea era un mic copil fata de "ascultatorii nostrii"

22 septembrie 2018 23:11

@22 septembrie 2018 15:29 Intr-o tara in care a fura pare a fi un lucru normal, ce crezi ca trebuia sa faca? In UE crezi ca-i la fel? Eu nu zic ca nu-s hoti peste tot. Numai ca la noi toata lume e sau vrea sa fie HOT

22 septembrie 2018 20:03

Record galactic de securism! „Ferma animalelor” e o dulce copilărie pe lângă bășina politică a Băsoiului securistoi numită DNA!

22 septembrie 2018 15:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.