Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zeci de agricultori, ciobani şi meşteri populari se întâlnesc în acest week-end în Parcul Naţional din Bucureşti la Festivalul "Bun Must şi Pastramă după Gust".

Potrivit organizatorilor, la standurile amenajate în incinta parcului, pastrama fragedă de oaie şi mustul dulce vor fi vedetele culinare ale toamnei, alături de berbecuţii la proţap, tonele de pastramă coaptă în jar, pusă pe grătar sau la tigaie.

De asemenea, fete îmbrăcate în straie populare vor zdrobi cu picioarele strugurii proaspeţi şi aromaţi, în timp ce ciobani veniţi din zonele Sibiului, Apusenilor şi Maramureşului aduc cu ei reţete păstrate din moşi - strămoşi, şi pe care le vor pregăti în Parcul Naţional sub ochii gurmanzilor şi a tuturor celor ce vor trece pragul festivalului culinar.

Organizatorii evenimentului au amenajat o mustărie în aer liber, de unde trecătorii vor putea degusta cel mai delicios şi proaspăt must, făcut din prima recoltă de struguri de anul acesta.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.