Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, care gestionează serviciul 112, rulează pe Windows XP, un software învechit ce nu se mai produce, iar, din cauza uzurii, poate ceda. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat că e nevoie urgent de modernizare.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a întocmit o notă de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului "Modernizarea infrastructurii hardware şi software a Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă (SNUAU)", în calitate de administrator al sistemului informatic.

Integral pe MediafaxComentarii

Ceva chiar mai bun decât LINUX! Scormoniți prin groapa de gunoi a SRI-ului și a STS-ului și găsiți mult mai mult decât vă doriți și vă puteți imagina. Ăștia au deja tehnologia de mâine și se uită cu scârbă la cea de azi. Altfel cum ar putea cheltui bugetele fabuloase de care dispun?!

22 septembrie 2018 12:46

Ciobanu Mircea Vreti bani de Windows? Hmmmmm... Treceti pe LINUX ca-i gratuit! NU risipei de bani!

22 septembrie 2018 10:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.