Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un adolescent de 16 ani a murit înecat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în lacul de acumulare din municipiul Curtea de Argeş, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, un apel la 112 a anunţat că o persoană a căzut în lacul de acumulare de pe râul Argeş, în zona cartierului Marina. Pompierii militari au intervenit cu un echipaj cu barcă şi o ambulanţă SMURD, la faţa locului fiind solicitată şi o ambulanţă cu medic.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul ARGEȘ 5/13 IISUS 5, MARIA 5, TIȘBITUL 13; ARGE.Ș. ARGE-Georgeta, Ș-Șa. Georgeta în șaua lui Tișbitul. Georgeta a fost mama mea, omorâtă în anul 2004, la 49 de ani. Din anul 2004 este absentă din șaua mea. GRE.Ș.EAL.A. GRE-Georgeta, ȘA, EAL-Elia. Georgeta absentă din șaua lui Elia.

22 septembrie 2018 15:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.