Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Argeş, Şerban Valeca, a declarat, vineri seara, că după dezbaterile din CEx, „cazul este închis”, votul dat fiind unul democratic. Valeca a susţinut mandatul primit de la colegii din Argeş şi anume o „remaniere substanţială” a Guvernului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Au fost 60 de voturi pentru, 8 împotrivă şi o abţinere. Nu comentez în niciun fel. Atât a fost, votul e foarte democratic. E caz închis. Am avut mandat de la organizaţie să-l susţin pe Liviu Dragnea, cu trei condiţii pe care le-am şi spus şi anume remanierea substanţială a Guvernului, organizarea unei comunicări profesioniste şi deschiderea spre dialoguri în forurile statutare”, a spus Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş.

Integral pe MediafaxComentarii

Banateanul suparat Ce jeguri de oameni in Psd!!!Dar mai ales cei ce se cred banateni si ardeleni. Numai fudulia este de ei. Pentru niste functii promise de Dragnea au ramas langa acet fiu de militian din Gratia care inainte de 1989 isi forta consatenii, prin santaj, sa-i creasca si lui porci, porci cu care el cumpara bunavointa celor sus pusi ale acelor vremuri. Asta a invatat micutul Dragnea de acasa. Asta face si acum.

22 septembrie 2018 20:16

Mircea Draghici Pai va fi "remaniere substantziala" ca trebuie sa se elibereze functziile pe care Dragnea le-a pus pe taraba la negocierile de sustzinere...si cred ca vor mai ramane pe dinafara si catziva cu buza sparta...ca-s foarte multe promisiuni facute...

22 septembrie 2018 8:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.