Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Referendumul pentru familie nu era necesar, a declarat la RFI preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, în opinia căruia consultarea populară din 6 şi 7 octombrie nu va avea nici un efect juridic. Şeful Consiliului spune că personal nu va participa la referendum.

Asztalos Csaba precizează că a observat deja o retorică plină de ură în spaţiul public, motiv pentru care nu exclude apariţia unor plângeri la CNCD, după campania pentru referendum:

Integral pe HotnewsComentarii

LUP Certificatul de Nastere al oricarui cetatean, unde sunt bifate una dintre realitatile M/F - constatate de medicul ginecolog, cand scoate plodul din burta ma-sii, acest document atesta sexul pt intreaga viata. Deci, orice declaratie aiurea facuta la Starea civila, este nula si nu este luata in consideratie. Punkt. Referendumul este necesar pt calmarea spiritelor incinse de iarba si prafuri trase pe nas.

22 septembrie 2018 12:51

Hazliu As vrea sa stiu daca cei doi care se casatoresc se declara, unul barbat si altul femeie, cine verifica ca-i asa? Mama Constitutie, vigina fiind pana acum, tocmai vrea sa se perverteasca sa nu zicem preacurveze? Barbatul isi pune sexul pe masa, iar femeia face o proba cu primarul?

21 septembrie 2018 17:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.