Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angajații statului au avut mult de profitat de pe urma măsurilor luate de Guvernul PSD-ALDE. Statisticile arată că salariile lor au crescut, în medie, cu 22%, doar anul acesta. Însă asta nu este totul.

Munca la stat a devenit, în România, mult mai profitabilă decât cea din mediul privat. O arată o analiză realizată de Profit.ro, potrivit căreia, salariile bugetarilor din România le-au depăşit pe cele ale angajaţilor de la stat din Ungaria şi sunt aproape la acelaşi nivel cu cele din Polonia.

Integral pe CapitalComentarii

ariciul Ma voi cand vorbiti despre Munca la ...STAT?vorbiti serios?Unde ma se munceste la ...stat?ca vreau si eu un post unde se maresc salariile ...la stat.eu vad treaba asta cam asa;Un stup de albine,plin cu miere adunata cu greu ,la care vin mustele de rahat,si se infrupta din plin,nici in cur durandu-le de puii de albine care trebuiesc hraniti.No problem.Vor pieri albinele si va ramane doar rahatul.Deja pute de nu se mai apropie nimeni de tara asta.

22 septembrie 2018 9:40

ilie pintilie ba,gheorghe,esti oaie,ba,unde vezi lucruri bune la cresterea salariilor bugetare! confunzi boborul cu pugetarii,ba gheorghe,fitz_ar nemu"prost al naibii,ba gheorghe baaaaaaa....

21 septembrie 2018 17:13

vlad pe langa cele privind salariile am depasit Polonia avand de 3 ori mai multi bugetari la o populatie de 3 ori mai mica si tot se mai plang unii care au facut niste organigrame stufoase la sefi nu la cei care lucreaza efectiv ca mai trebuie personal, probabil sa fie tot mai multi cei care taie frunze la caini.

21 septembrie 2018 14:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.