Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

USR acuză Primăria Arad că vineri se depășește termenul legal de 15 zile lucrătoare pentru validarea a 21.000 de semnături pentru inițiativa cetățenească #Fără Penali în Funcții Publice. Senatorul USR de Arad Adrian Wiener a declarat, pentru HotNews.ro, că fără semnăturile din Arad validate, întreaga campanie #Fără Penali în Funcții Publice este în pericol să nu poată fi înregistrară la Parlament, deoarece "ne bazam că Aradul va fi unul dintre cele 21 de județe în care am strâns peste 20.000 de semnături". Reprezentanții USR nu știu, în acest moment, dacă au un județ "de rezervă" pentru a putea înregistra inițiativa la Parlament.

Contactat de HotNews.ro, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a afirmat că semnăturile ar urma să primească vineri după-amiază validarea din partea instituției pe care o conduce și susține că USR va avea timp să depună semnăturile la Parlament.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.