Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

HOROSCOP. Previziuni Urania perioada 22 – 28 septembrie 2018. Soarele și Mercur vor intra în zodia Balanței. Lună Plină în Berbec.
Berbec

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP În prima parte a zilei de 22 septembrie, vești în legătură cu un prieten care îi iau prin surprindere pe nativi. Pe 22 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanței și le va permite, până pe 10 octombrie a. c., să demonstreze o latură plină de dibăcie și abilitate în abordarea subiectelor care pot degenera lesne în conflict; bună capacitate de a-și susține interesul într-o negociere sau de a găsi o cale de împăcare. Între 22 septembrie, după ora 15:27‘, și începutul zilei de 25 septembrie, nativii vor simți nevoia să se liniștească, să se izoleze de oamenii și evenimentele care îl solicită prea intens ori îi enervează.

HOROSCOP Plăcerea de a lenevi, de a se odihni, de a se relaxa prin activități care le flatează simțurile. Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, timp de o lună, le va da un sprijin puternic în tot ceea ce presupune parteneriat (căsătorie/divorț, asociere/despărțire, cooperare/conflict, bună înțelegere/proces). Între 25 septembrie, după ora 02:04‘, și dimineața zilei de 27 septembrie, moment de încărcare energetică: Berbecii vor fi neobosiți, determinați și eficienți.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.