Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ionuț Moșteanu, deputat USR, a declarat pentru Digi24 că ceea ce se întâmplă în aceste zile în PSD nu este altceva decât o răfuială de tip mafiot. Moșteanu pune lupta internă din rândul social-democraților pe seama accesului la resurse, care sunt controlate exclusiv de șeful PSD.Ionuț Moșteanu, deputat USR: „Ce vedem că se întâmplă astazi în PSD e o răfuială de tip mafiot. PSD-iștii sunt supărați că Dragnea nu împarte resursele, banii statului în PSD, cum erau ei învățați și scad în sondaje. Sunt două mari supărări și vor să îl dea afară pe Dragnea, nu vorbesc că țara este prost guvernată, despre pesta porcină, blocajul din infrastructură...

Astăzi nu e vorba despre viitorul României, e vorba de bătălia lor, acest partid a dovedit că nu e în stare să guverneze.

Integral pe Digi24Comentarii

PDL ist inrait Uite ce ratati crapa de grijile Poporului ! "Salvamarii" Romaniei, se pricep numai la Lovituri de Stat, pregatite pe strada - cu borduri si bolovani aruncati sa sparga capetele oricarui cetatatean care contesta adunatura rezistaca. usr. pnl, pmp =Ghiveci gretos clocit in cancelariile dusmanoase externe. Hai, carati-va drak', romanii nu va voteaza.

22 septembrie 2018 7:55

Haoleu, cine moare de grija poporului român!!! Soroșeii tâmpiți și tineri, care habar nu au că vorbesc în proză. Care habar nu au ce este aceea globalizare sau cine vrea aurul și toate celelalte ale Românie, cine vrea distrugerea națiunilor europene și a rasei albe. Habar nu au cine a fost unealta evreiască ce se ocupa cu trimiterea evreilor unguri în lagăre și cu confiscafrea averilor acestora. Nu au habar că ipochimenul a fost școlit apoi la Londra în materie de marxism. iar acum îi școlește la rândul său pe cretini în materie de Open Society spre a-i folosi la tâmpirea boborelor pe care vrea să le distrugă. Ghici ciupercă cine mai e și acest Soros, pe care il divinizează atâta #rezistacii USRiști, cei care tot mor, dar nu crapă, de grija Românicăi?

21 septembrie 2018 13:13

Are perfecta dreptate Nenorocitii astia din PSD nu au nicio treaba cu Romania.

21 septembrie 2018 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.