Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi şefi din Jandarmerie şi coordonatorii intervenţiei din Piaţa Victoriei din 10 august au fost chemaţi, vineri, la Parchetul General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi sub acuzare în dosarul violenţelor de la protestul diasporei din 10 august. Şeful Jandarmeriei, Cătălin Sindile a confirmat că are calitatea de suspect în dosarul violenţelor de la mitingul diasporei. UPDATE 11.00 În urmă cu puţin timp la sediul Parchetului General s-a prezentat şi Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Românei, dar cel care se afla la comanda instituţiei în 10 august. Potrivit Agerpres, Cucoş şi-a făcut loc cu greu printre cei aproximativ 20 de protestatari aflaţi lângă Parchet, care i-au reproşat acţiunile din Piaţa Victorie, unii dintre ei strigând „Criminalule!” şi „Demisia!”. El a refuzat să dea declaraţii. Colonelul Cătălin Sindile a ieşit de la audiere, susţinând că i s-a adus la cunoştiinţă calitatea de suspect în acest dosar. „Mi s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă. Mi s-au adus la cunoştinţă la cunoştinţă şi faptele. Era interesul nostru să dăm cursul necesar anchetei. Din punct de vedere moral, instituţia şi-a anunţat scuzele", a declarat, la ieşirea de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, colonelul Ionuţ Cătălin Sindile.

Integral pe AdevărulComentarii

Va dau muie ! Sa îmi sugă pula jandarmii si manifestantii. Muie bâh! Voi de comentați sa îmi mâncați cacatul!

22 septembrie 2018 23:56

v "Asa le trebuie Jandarmilor", in loc sa intimpine "demonstrantii" spontani cu flori ei i-au aplicat legile lor. Jandarmii au casti si veste asa ca puteau sa incaseze de la demonsrantii "pasnic", niste pietre, cocteiluri Molotov si sa-i lase sa intre in guvern ca ei doreau doar sa-l "viziteze"

22 septembrie 2018 16:59

victor Bravo domnule Craioveanu.De ce nu spuneti cum trebuia sa actioneze jandarmii? Sa le dea flori la cei care aruncau in ei cu borduri. Oamenii corecti trebuiau sa se disociese de huligani si sa paraseasca piata.

22 septembrie 2018 8:40

Mircea Draghici "Cat de javra potzi sa fii sa gazezi niste copiii !" Se ajunge incet dar sigur si la Madam Carmen Dan care a ordonat coloneilor jandarmi represiunea din 10-11 August cand au fost gazatzi la intamplare batrani,femei, tineri si copiii (chiar tragandu-se si de pe cladirea din apropierea pietzei Victoriei) si s-au batut la intamplare numai in cap cu pulane jandarmeriste pe cine se nimerea si pe strazile de langa piatza...Si, mai devreme sau mai tarziu se va ajunge si la Dragnea cel ce a premiditat, regizat si ordonat represiunea...(Dar daca erau "Sorosisti" sau din "Oculta rozalie" este bine sa fie gazatzi si batutzi...nu-i asa Gheorghe Craioveanu ???)

22 septembrie 2018 8:22

Lucian56 Oricum "Baietii" s-au aranjat. Au functii mari (Cucos chiar a fost numit acum o luna pe o functie mai mare), probabil au toate sporurile posibile, asa ca atunci cand nu mai sunt sanse sa ramana, cor cere trecerea in rezerva cu drept de pensie (12-15000 lei cu 20 ani vechime pot iesi la pensie) si apoi primesc niste locuri caldute bine platite tot de la buget. Merita nu?

21 septembrie 2018 13:11

Lucian56 Oricum "Baietii" s-au aranjat. Au functii mari (Cucos chiar a fost numit acum o luna pe o functie mai mare), probabil au toate sporurile posibile, asa ca atunci cand nu mai sunt sanse sa ramana, cor cere trecerea in rezerva cu drept de pensie (12-15000 lei cu 20 ani vechime pot iesi la pensie) si apoi primesc niste locuri caldute bine platite tot de la buget. Merita nu?

21 septembrie 2018 13:11

Andra O porcarie mai mare nici ca se putea.... Sa asigure Parchetul General si latraii "diasporei" de acum securitatea la mitingurile "spontane"..... Marlania infloreste la nivel de Stat!

21 septembrie 2018 13:04

E-heei, te pui cu statul paralel?! De unde se vede că trebuie să știi bine ai cui câini îi miruiești cu lacrimogene! De-ai masonului Iohannis să nu te atingi, ca ajungi pe mâna lungă a Luluței rediviva. Te mai latră și lătrăul Lăzarică de auzi și câinii din Giurgiu. Singura speranță este ca speța să ajungă pe mâna unor judecători cinstiți, dar aici e buba, că asta este treaba principală a lui Helvig, să nu ajungă! Pe ăsta îl mai trage si Soros de mânecuță, nu numai KWI! Vorba cțntecului: „Ocrotește-i, Doamne, pe români”! Să vă ajute Doamne-Doamne, dragi jandarmi, cu niște judecători pe care îi doare de România!

21 septembrie 2018 12:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.