Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 400 de chitarişti din toată ţara vor cânta simultan 15 melodii folk şi rock, sâmbătă, în Piaţa Habermann din centrul municipiului Sibiu, fiind acompaniaţi live chiar de autorii melodiilor, Adrian Despot de la Viţa de Vie, Ştefan Boldijar de la Semnal M, Alin "Coiotu" Dincă de la Trooper, Paul Radu de la Antract, în cel mai mare concert de chitară din România, au anunţat organizatorii printr-un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Evenimentul - cel mai amplu demers naţional de acest gen - va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 18.00, în Habermann Markt şi va fi prezentat de Cristian Hrubaru", se arată în comunicat.

Duetul dintre chitarişti şi artişti are loc în cadrul Sibiu Guitar Meeting, un festival care începe vineri. Principalul eveniment de vineri din festival este "concertul 'Generaţia Rock salută Generaţia Folk', care îşi propune să aducă pe scenă trupe de copii şi tineri, printre care: Grupul Balada al Palatului Copiilor din Sibiu, Banda CPO a Centrului de Plasament Orlat, formaţiile Ad-Hoc, Revolver şi SGF (Shred Guitar Force) din Sibiu, dar şi grupuri din Bucureşti şi Craiova". "În continuare, formaţia Trooper va susţine un show live cu acces liber, în care vor cânta cele mai cunoscute melodii proprii, dar şi piese în premieră, incluse pe noul album. La finalul serii, chitaristul finlandez Samuli Federley ajunge pentru prima dată în România, într-un concert la Rock'N Bike Pub", potrivit organizatorilor.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.