Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PMP Diaspora, Doru-Petrişor Coliu, a anunţat, pe Facebook, că va demisiona din toate funcţiile deţinute în partid şi recunoaşte "ruşinat şi ruinat emoţional" că acum 20 de ani, "din prea multă naivitate", a avut o condamnare penală cu închisoare pentru complicitate la înşelăciune.

"Cred că niciunui om nu îi este uşor să-şi recunoască greşelile, căderile fundamentale din viaţa sa. Unele situaţii şi fapte aş vrea să nu fi existat vreodată, să nu-mi fi întunecat existenţa şi mai ales cei mai frumoşi ani ai tinereţii. Îmi este greu chiar să rememorez unii ani, care mi-au fost calvar şi coşmar. I-am vrut uitaţi pentru sufletul meu şi pentru toţi cei dragi mie. Recunosc ruşinat şi ruinat emoţional că o greşeală din trecutul meu mă caută astăzi prin presă, precum o nălucă. Recunosc că, în urmă cu douăzeci de ani, din prea multă credulitate şi naivitate, am fost antrenat într-o situaţie regretabilă şi am suferit o condamnare penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune. Mi-am ispăşit pedeapsa prin detenţie, unde din cauza tratamentelor inumane şi „corecţiilor” fizice de care am avut parte, am fost foarte aproape de obştescul sfârşit. Rememorând, încropesc cu sentimentele de groază de atunci aceste rânduri…", a afirmat deputatul PMP, Doru-Petrişor Coliu, într-o postare pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

@21 septembrie 2018 10:56 Nu eram noi. Nene confuzi sula cu prefectura~!

21 septembrie 2018 17:48

v D-nul Petrisor nu-ti da demisia pt atita lucru, cind fostul vostru "presedinte" era "toba" de vinovat, dar nu a fost condamnat, fiind imun din diverse motive. Sa nu mai vorbim de o serie de colegi cu el care au detinut si functii importante.

21 septembrie 2018 16:49

Din toate functiile detinute in partid?! Asta-i vax albina! Uiti ca tot prin inselaciune (prin omisiune) ai fost ales in Parlament (sa nu-mi spui ca alegatorii stiau ca aleg un fost condmanta penal). Ar trebui sa pleci si din Parlament (nu voi erati, printre altii, cu lozinca "fara penali")?

21 septembrie 2018 10:56

CALIFUL MAI AVETI UN PUSCARIABIL ,TRAAAAIAAAAN BASESCU ,MARS LA OCNA PORCULE!!

21 septembrie 2018 10:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.