Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

DIICOT a efectuat 14 percheziții într-o cauză penală disjunsă, având ca obiect activitatea infracţională desfăşurată de o parte a membrilor grupului infracţional denumit generic "clanul Butoane", 11 persoane fiind duse la audieri.

Procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate au efectuat 14 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Giurgiu şi a localităţii Vedea, într-o cauză penală disjunsă, având ca obiect activitatea infracţională desfăşurată de o parte a membrilor grupului infracţional denumit generic "clanul Butoane", 11 persoane fiind duse la audieri.

Integral pe România LiberăComentarii

Ciobanu Mircea Daca stiti ca-s tigani organizati in clanuri adica constituire de grupuri in vederea comiterii de infractiuni de ce nu-i luati pe toti sa-i inchideti?

21 septembrie 2018 9:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.