Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu este nici o revoluție. Ne aflăm în fața unei tensiuni provocate. Cine și-a imaginat că o mulțime furioasă poate da jos un guvern chiar dă dovadă de naivitate.

Numai juni extaziați și încinși la materia cenușie își imaginau că, pe 10 august, vineri după-amiază, miniștrii așteaptă în Palatul Victoria și, de îndată ce ei intră, membrii Guvernului o iau la goană. Și rămîne loc pentru „guvernul meu“ ținut de Klaus Iohannis într-o colivie pe birou. Guvernele cad numai în baza scenariilor politice sau după reacția de oameni săraci cu duhul, gen Victor Ponta. Pe 10 august n-a fost decît un pretext. Încă unul care trebuia adunat la șirul de gafe, obrăznicii și excese ale lui Liviu Dragnea. Apoi au venit nemulțumirile lansate de madam Pandele și asociații.

Integral pe CotidianulComentarii

Ion Pop Gheorghe Craioveanu - iata dece m-am pus eu la modul serios cu gura pe supt EURO-poolla, ca fara "fonduri" n-are nici un chichirez, ca nu poti sa "absorbi" mai nimica, nu?!

22 septembrie 2018 23:33

Ion Georgescu Hai Nistorescule, vino si tu sa sugem euro-poolla în doi - habar n-ai ce minunat e - si daca reusim sa mai si "adoptam" vreo 2-3 homo-copii, atunci chiar ca ne-am "integrat" în spirala (global-urinara) care duce în euro-"absolut" (în absolut ce vrei tu, n.m.)!

22 septembrie 2018 0:00

Ciobanu Mircea Sa o crezi tu! Te-ai uitat acum 2 ani la Turcia? Le iesea perfect daca nu-i trada unul dintre ei.

21 septembrie 2018 20:00

alupigus, fiu de parlamentar PSD de Teleorman Nistorescu psd-ist se curist nu se dezminte

21 septembrie 2018 9:41

Ion Georgescu Si înca ceva Nistorescule - uite, încearca si tu sa sugi euro-poolla (ca mine, n.m.) si sa tragi o "microdoza" pe rât (ca "judecatrul"-poollii Danileț, n.m.) si (poate) îti dau astia cu "dimocrassii", cu foot-in-qiurissii, cu "libărttii", cu iuropiin-"integreișăn" voie sa iesi în euro-chiloți la metrou si sa "absorbi" si tu vreun "fond"-doua!

20 septembrie 2018 22:38

Ion Georgescu Hai Nistorescule, ca daca Dragnea este dat la spate pierzi si tu ceva banet cu Cotidianul tau...ca erai si tu sponsorizat....

20 septembrie 2018 19:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.