Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Preşedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri şi joi, la reuniunea informală a Consiliului European, unde unul dintre subiecte l-a constituit Brexit-ul, context în care a arătat că principala prioritate o reprezintă finalizarea Acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană cât mai curând posibil şi găsirea unor soluţii privind aspectele divergente, în special cu privire la Irlanda.

La reuniunea informală a Consiliului European a avut loc un schimb de opinii privind stadiul negocierilor în contextul Brexit şi modalitatea de organizare a fazei finale a acestora, în condiţiile în care se apropie termenul până la care este necesară negocierea unui acord.

Integral pe AgerpresComentarii

Mircea Draghici Ah, ce le mai sta in gat Iohannis ziaristilor din Antena3 si RomaniaTV si postacilor arondatzi caci i-si dau seama ca nimeni din PSD nu-i face fatza la viitoarele alegeri...Cand, Marele Razboinic cu Statu Paralel Dragnea are in sondaje intre 7 si 12 % (nu zic ca poate ajunge la inchisoare pana atunci)...si daca-i vor rupe gatu si Madamei Firea pot nici sa mai aiba pretentzii...Marele Partid PSD-ist, acum se dau ca cel mai mare partid din Europa sa n-aiba el candidat eligibil la viitoarele alegeri presedintziale???...Pai daca i-l compari pe Iohannis, barbat bine, aspectuos si elegant cu educatzie si inteligentza, bun vorbitor a mai multor limbi straine ce stie sa se miste printre mai marii lumii (vezi "Initziativa celor 3 mari" de la Bucuresti), i-l compari sa zicem cu Madam Dancila, o "tufa de Venetzia" care nici Gdansk nu stie sa pronuntze, de i-a aparut dictonul "Proasta satului in fruntea statului..."Sigur ca li se pune-n gat Presedintele Iohannis....ca oricat zahar si ulei ar da la alegeri nu-l pot detrona...n-au cu cine...

22 septembrie 2018 8:38

Cine mă pupă-n Ms-DOS pe mine, dar pe mine, dar pe mine !!!!

21 septembrie 2018 14:36

COMUNISTU ' @-@v, zis si cacat -11 septembrie 2018 8:43...daca citeai numai putin legea fundamentala a Romaniei - CONSTITUTIA - ai fi vazut acolo la atributiile presedintelui in materie politica externa : presedintele reprezinta Romania in materie de politica externa si "semneaza" tratate si intelegeri internationale etc...'NEGOCIATE DE GUVERN" ...deci presu' este un notar care semneaza ca primaru' ceea ce negociaza guvernul, nu FACE EL POLITICA EXTERN A TARII....si ca sa te citez "Sper sa mori imediat in chinuri, tu si familia ta de imbecili. "

21 septembrie 2018 12:14

@v, zis si cacat Mai v de la wc, politica externa e una din prerogativele lui Johannis. Dragnea care in sondaje e la 7% s-a dus de multe ori in Israel pe banii statului fara sa aiba politica externa intre atributiuni. Sper sa mori imediat in chinuri, tu si familia ta de imbecili.

21 septembrie 2018 8:43

v Ghiolbanis sa invete de la Viorica Lenuta Dancila cum sa vorbeasca engleza si cum sa se poarte cu invitatii straini!

21 septembrie 2018 0:28

v Ghiolbanis a mai facut o "excursie" pe banii tarii. Astia toti au cazut in fund cind a vorbit Ghiolbanis si spre norocul lor, astia s-au luminat si vor incheia Brexitul repede, conform "indicatiilor" lui Ghiolbanis, "mare" om de stat,... degeaba.

20 septembrie 2018 23:15

Florentina Peia Ba sa moara (curva de) mama, daca am "transmis" eu asa ceva - eu eram la WC-eu când astia s'-a apucat sa se pârtzâie pe gura, ca (cica) "am transmis" io MEDIA-BASHINA asta de EURO-plastic ...

20 septembrie 2018 22:57

Iohannis, la Salzburg: Ba principala prioritate e finalizarea operatiunii de supt EURO-poolla si de tras "microdoze" pe EURO-rât, dupa care vorbim de egalitatea de bulan-"gen", de "criza" fortei de munca (ca a ajuns astia efectiv la disperare ca trebuie sa va creasca Dvs. salariile, ca nu mai gaseste prosti sa lucreze pe nimica, n.m.), dupa care urmeaza Marea Refugiada!

20 septembrie 2018 22:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.