Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În perioada 11 septembrie-15 noiembrie, Marte se va afla în Vărsător, interval în care toate zodiile vor putea să își ducă până la capăt toate planurile.

Berbec

Marte în Vărsător îți va influența a 11-a Casă, cea a prieteniei, iar numărul 11 va fi foarte important pentru tine în timpul acestui tranzit astrologic. Vărsătorul te va determina să întreprinzi mai multe acțiuni serioase și evenimente ce te vor ajuta să susții o cauză comună. Dreptatea, drepturile omului, salvarea planetei - vei avea parte de cele mai frumoase experiențe, dar vei putea să vezi și cum visurile tale devin realitate.

Taur

Marte îți va activa a 10-a Casă, cea a carierei și a imaginii publice, în următoarele săptămâni. Vei fi extrem de determinată pe plan profesional și mulți ochi vor fi ațintiți asupra ta în timpul acestui proces. Ca și în cazul celorlalte semne zodiacale, trebuie să rămâi în centrul atenției în perioada următoare. Ai ocazia de a ajunge la stele, așa că fii pregătită!

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.