Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu am nici o îndoială că acel „Comitet de iniţiativă” care cere demisia lui Liviu Dragnea din toate funcţiile a aflat „pe surse” care va fi sentinţa definitivă în procesul acestuia.

Dacă aşa stau lucrurile, acţiunea lor este una cu totul justificată pentru salvarea partidului, căci nu este tot una ca, în cazul rămînerii definitive a sentinţei de condamnare, să fie dus în penitenciar cu cătuşe preşedintele PSD sau cetăţeanul Liviu Dragnea.

Nu cred ca vreunul dintre membrii PSD, chiar şi cei mai loiali lui Liviu Dragnea, să nu intuiască ce dezastru ar fi pentru partid ca preşedintele în funcţie să fie luat de acasă cu duba şi depus în penitenciar, pe urma lui fiind toate televiziunile pentru a imortaliza momentul. Riscul unei asemenea scene este uriaş, în acel moment prăbuşindu-se atît imaginea guvernului, cît şi a partidului!

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.