Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au ridicat, în urma a trei percheziţii efectuate în municipiul Braşov şi în comuna Dumbrăviţa, 53 de plante de canabis, 130 grame canabis şi 3.050 euro, precizează IPJ Braşov, într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

''La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT-Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Braşov şi a comunei Dumbrăviţa, la reşedinţa şi casa de vacanţă ale unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Craiova, care locuieşte fără forme legale în Braşov. În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite două culturi indoor de canabis cu 53 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, 130 grame canabis, resturi vegetale şi inflorescenţe, fertilizanţi şi instalaţii necesare întreţinerii culturii. De asemenea, poliţiştii au identificat suma de 3.050 euro, despre care există indicii că ar proveni din comercializarea acestor substanţe, asupra căreia s-a luat măsura instituirii sechestrului asigurator'', menţionează comunicatul de presă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.