Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antena 3 lansează o nouă emisiune, sâmbătă, de la ora 17. O emisiune găzduită de Ana Maria Bujor și de Alexandru Ganci, cu un titlu mai mult decât provocator - Conspirații.

Ce veți putea vedea la televizor, am încercat să aflăm chiar de la colega noastră, Ana Maria Bujor.

R: Ana, pe tine te știm, te auzim, te vedem în fiecare zi la televizor, vorbind mai ales despre subiecte legate de justiție. Pe de altă parte, despre Alexandru știm mai puține și suntem curioși să aflăm mai multe și despre această alegere pentru un titlu de emisiune tv.

Ana Maria Bujor: Pe mine mă știți, sunt Ana Maria Bujor, șeful secției eveniment de la Antena 3, cu pasiuni conspiraționiste. Am un invitat permanent, Alexandru Ganci, despre care cred că este cel mai deștept om pe care-l cunosc, sociolog de meserie, comentator sportiv, cu o cultură generala cât vreo trei biblioteci, deci, practic, am ales partenerul perfect.

Mai multe, pe Antena3.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.