Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Biletele se pun în vânzare joi, 27 septembrie, la 12:00 ora României heeran a anunţat astăzi că a inclus România în seria de spectacole pe care le va susţine anul viitor. Biletele se pun în vânzare joi, 27 septembrie, la 12.00 - ora României.
În perioada mai-august 2019, turneul nou-anunţat se va desfăşura în Franţa, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda şi UK. Vânzarea biletelor începe pe 27 septembrie, la 10.00 ora Londrei, pentru toate spectacolele, anunţă organizatorii concertulului, Barracuda Music, prin intermediul Events.

Aflat în prezent în turneul mondial pentru promovarea albumului „Divide“, Ed nu este doar unul dintre cei mai de succes artişti contemporani, ci şi unul dintre cei mai solicitaţi. În cadrul turneului din această vară din UK, Ed a cântat în faţa a peste 1,1 milioane de spectatori, inclusiv în patru seri pe stadionul Wembley din Londra, susţinând astfel cel mai mare turneu al unui artist solo care a avut vreodată loc în UK.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.