Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Întâlnire de gradul zero la Ministerul Justiţiei. Tudorel Toader şi procurorul general, Augustin Lazăr, vor fi faţă în faţă la  şedinţa Consiliului de Management Strategic. 

Lazăr a fost invitat, la fel si șefa ÎCCJ, Cristina Tarcea, procurorul șef interimar DNA,  Anca Jurma, dar și procurorul șef DIICOT, Felix Bănilă, plus cineva de la CSM. „Este o dezbatere, vom avea de luat multe măsuri privind sistemul judiciar, în general", a precizat ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Întâlnirea vine in contextul evaluării activităţii lui Augustin lazar, dar și a altor discuții aprinse care privesc, spre exemplu, completul de 5 judecători de la Înalta Curte.


Comentarii

v D-le Toader este greu sa faci "curat" in sistemul infect din justitie, care se rasfringe asupra tuturor. Va urez succes.

22 septembrie 2018 16:27

Statul perpendicular Sa vedeti voi cum este statul paralel: https://www.comisarul.ro/articol/statul-paralel-cine-sta-pe-canapea-cu-el_964070.html

20 septembrie 2018 16:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.