Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, transmite social-democraților ”să-și rezolve cât mai repede problemele”, pentru a putea fi dus la bun sfârșit programul de guvernare, informează Mediafax.

Întrebat, joi ce poziție are față de situația tensionată din PSD, Ioan Lazăr a răspuns: ”Când la noi în partid au fost discuții cu Daniel Constantin, domnul Dragnea și conducerea PSD-ului au ieșit în presă și au spus să ne rezolvăm cât mai repede problemele. Asta le transmit și eu ca și coleg de guvernare: să-și rezolve cât mai repede problemele (...) să putem guverna, să putem duce la îndeplinire programul de guvernare”.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.