Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Indiferent ce se va întâmpla în Comitetul Executiv al PSD de vineri, Dragnea va fi înfrânt. Și dacă va reuși, din nou, să cumpere voturi, să supraviețuiască unui vot împotriva sa și să rămână, pe hârtie, președintele partidului, va pierde puterea. De fapt, a și pierdut-o. De ce? Pentru că deja nu mai stăpânește Parlamentul, instituția pe care a dirijat-o cu mână de fier, până de curând, pentru a-și atinge obiectivele personale și a-și ataca adversarii.

Iar dacă nu mai controlează Parlamentul, nu mai controlează nici Guvernul, care va depinde de altcineva pentru a nu pica la prima moțiune de cenzură. Deci, nu mai controlează nici banii cu care și-a cumpărat susținerea. Iar fără banii publici pe care i-a împărțit după cum i-au dictat interesele personale, sprijinul armatei de servitori pe care a năimit-o pentru a-l ajuta să obțină puterea totală este ca și pierdut. În scurt timp, se va face la fel de gol în jurul său pe cât s-a făcut și în jurul lui Năstase, Geoană și Ponta când au început să miroasă a morți politici.

Integral pe Digi24