Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prima reacție a Gabrielei Firea după apariția scrisorii care îl contestă pe Liviu Dragnea. Firea a spus miercuri că motivul pentru care scrisoarea anti-Dragnea apare semnată de doar trei persoane este că așa a decis comitetul de inițiativă din interiorul PSD, susținând că sunt suficiente semnături.

„Vreau să fac următoarea precizare. Cele trei persoane care și-au asumat documentul, Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu și eu, din care ați citat nu am făcut altceva decât, la propunerea colegilor noștri, să asumăm public acest document, să fim interlocutorii dumneavoastră, urmând ca în zilele următoare și alți colegi să-și spună punctul de vedere. Nu cred că era un element care să conteze, și anume numărul persoanelor care au semnat deja această declarație privind starea PSD. Suntem suficient de mulți președinți de organizații care aderăm în principiile din acest document, astfel încât el să nu mai fie luat în derâdere de domnul Dragnea. Demersul nostru e 100% responsabil, am gândit fiecare paragraf și fiecare element, cu gândul la mersul bun al țării. Nu am ajuns la acest moment în care să facem publice problemele din interiorul partidului pentru că nu știm să le rezolvăm, ci pentru că în interior nu am găsit, o perioadă lungă de timp, rezolvarea și pentru că discutam fără o finalitate”, a afirmat Firea.

Integral pe Cotidianul