Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Minidtrul Muncii a declarat, miercuri, că nu e de acord cu scrisori trimise prin presă şi că, având în vedere că PSD este cel mai mare partid din ţară, "nu trebuie să ne scoatem rufele murdare la geam". Vasilescu a spus că soluţia CEX trebuie să fie una echilibrată şi că Paul Stănescu îi e amic.

"Nu este în regulă să ne trimitem epistole prin presă. Suntem totuşi cel mai mare partid din Europa, dacă este să ne raportăm la scorul electoral şi categoric din România şi nu cred că trebuie să ne scoatem rufele murdare la geam. Soluţia găsită de CEX trebuie să fie una echilibrată pentru că suntem într-o poziţie în care nu se admit greşeli, după aproape doi ani de guvernare bună. Nu sunt de acord cu scrisori trimise prin presă, ci cu discuţii aşezate în interiorul partidului pentru că nu ne fac bine deloc. Eu reprezint în Parlament judeţul care a adus cel mai mare număr de voturi. În acest sondaj comandat de noi partidul are 57%. Mie mi-e foarte greu să cred că sunt judeţe cu 10-15% ca să ajungă la acel scor dat ca fiind real. Dar să nu uităm că am pornit cu 35% în campania pentru parlamentare şi am ajuns la 47% şi eu cred că toţi avem obligaţia să ducem guvernarea până la capăt şi acest lucru nu-l putem face decât într-un partid unit", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Integral pe MediafaxComentarii

Probo 1.Rufele murdare tot murdare sunt indiferent unde le plasezi. 2.Scrisorile trimise prin presa denota ca in interiorul partidului nu functioneaza democratia si parerile nu sunt luate in considerare.

20 septembrie 2018 11:48

George Da mata' cu ce esti de acord, lelitzo????? Cu gratuitatea alcolului la bufetul Parlamentului??? Hatzzzz!

20 septembrie 2018 10:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.