Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Petre Daea, a declarat, miercuri, referitor la creşterea porcilor în gospodării, că această activitate va continua, în condiţii de siguranţă, după ce ”trece acest val de boală”. ”Nu ne oprim aici, nu ne învinge virusul”, a spus Petre Daea.

Petre Daea, prezent miercuri la Buzău la deschiderea ediţiei de anul acesta a evenimentului dedicat recoltei ”Toamna buzoiana”, a negat informaţia potrivit căreia s-ar încerca, odată cu apariţia pestei porcine, împiedicarea gospodarilor de a mai creşte gospodării.

”Exclus. Vom continua creşterea porcului în gospodării. După ce trece acest val de boală, gospodarii vor putea să crească din nou porci în condiţii de securitate sanitar veterinară, în aşa fel încât să nu mai avem asemenea necazuri. Nu ne oprim aici, nu ne învinge virusul. Continuăm creşterea porcilor în condiţii de siguranţă”, a spus ministrul Agriculturii.

Integral pe România LiberăComentarii

Ion Georgescu Domnule Daea, ve-tzi rezolva voi cu AVSAV-ul vostru plin de incompetentzi si indolentzi cum a-tzi rezolvat-o voi cu pesta porcina africana de s-a ajuns relativ repede la 1000 de focare si 13 judetze afectate...pai cum sa se rezolve...daca faolositzi dezinfectantzi "zeama chioara" produsa de Institutul Pasteur si distribuite de FarmeVet caruia i-atzi dat monopolul de aprovizionare...De ce? Pentru ca Sorin Paul Stanescu, patronul de acolo este nashul de cununie a lui fi-su lui Dragnea...si uite asa din nenorocirea tzarii se mai scurg prin intermediari si ceva banet in conturile lui Dragnea....ca parca n-avea destui bani....

20 septembrie 2018 11:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.