Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul Popular European nu va exclude automat formaţiunea Fidesz, a premierului ungar Viktor Orban, în contextul procedurii Uniunii Europene de sancţionare a Ungariei, afirmă liderul PPE, Joseph Daul, subliniind că trebuie verificată situaţia statului de drept şi în alte ţări, inclusiv în România.

Liderii Partidului Popular European (PPE) s-au întâlnit miercuri după-amiază în oraşul austriac Salzburg, înaintea summitului informal al Uniunii Europene.

Integral pe MediafaxComentarii

ariciul Statul de drept?Democratie?Primul guvern Rusesc condus de Doctor Petru Groza,se declara a fi primul guvern democratic,care stim multi cat de democratic a fost cateva zeci de ani la rand.io zic sa redefinim termenii,si sa umblam cumva la esenta ideilor si sanatatea mintala a oamenilor,care doresc sa conduca popoare,....unde?nu stiu ,nu stiu nici de ce ar trebui conduse de cineva.VOI STITI?

20 septembrie 2018 8:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.