Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăriile din țară au recepționat până acum aproape 3.000 de proiecte de investiții prin etapa întâi a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Până la data de 15 septembrie 2018 au fost recepţionate 1.500 de proiecte de reabilitare şi modernizare de drumuri, 568 de sisteme de alimentare cu apă, 251 - sisteme de canalizare, 16 proiecte integrate de alimentare cu apă şi canalizare, 128 de poduri şi podeţe, 387 de creşe, grădiniţe şi unităţi de învăţământ (şcoli primare, şcoli gimnaziale şi licee), precum şi 14 unităţi sanitare. Celelalte proiecte vizează obiective culturale, instituţii publice, sisteme de iluminat public stradal şi infrastructură turistică.

Integral pe CapitalComentarii

Cristi Iuliane, invata sa citesti cifrele. Ceea ce vezi acolo este mizilic, praf pe toba. Poduri si podete, hm. Banuiesc ca stii cum arata in podet. O sa ma bucur cand vad cum sunt folositi banii europeni pe constructii de autostrazi, viaducte, tuneluri.

19 septembrie 2018 14:27

Iulian Nu-mi vine sa cred. Doar întotdeauna se duceau pe pensii și salarii. Nu rămânea nimic în plus.

19 septembrie 2018 14:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.