Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul Victor Ponta a afirmat, miercuri, că vor fi mai mulţi lideri ai PSD care vor semna scrisoarea prin care se cere demisia preşedintelui PSD, susţinând că se poate ajunge la o ruptură în partid dacă Liviu Dragnea nu face un pas înapoi. 

"Timp de un an şi jumătate nu au prea fost deloc oameni care să aibă curaj să-şi asume o critică. Eu mi-am asumat această critică şi am spus ce merge prost. Am văzut că în scrisoare sunt trecute foarte multe lucruri pe care le afirm eu de peste un an şi jumătate. Când au apărut lideri au fost singulari - doamna Andronescu, doamna Firea, faptul că acum sunt trei lideri importanţi, probabil că sunt şi alţii, eu am vorbit cu mulţi alţii care au spus că au semnat şi vor semna, e o realitate. Mă aştept ca despre cei care au semnat să spună Dragnea că şi ei sunt cu statul paralel, că şi ei sunt trădători. Nu mai merge, nu mai crede nimeni, iar domnul Dragnea, dacă a mai rămas cu un miligram de raţiune, ar trebui să elibereze Parlamentul, Guvernul, PSD şi ar trebui să se concentreze pe data de 8 octombrie când încă dă o bătălie importantă", a declarat Ponta. 

Mai multe, pe Antena3


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.