Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD se reunește vineri, de la ora 12.30, urmare a nemulțumirilor din partid, convocarea ședinței fiind făcută de Liviu Dragnea.

Anunțul vine în contextul în care astăzi a apărut scrisoarea contestarilor din PSD care îi cer demisia lui Liviu Dragnea. Documentul poartă semnăturile vicepremierului Paul Stănescu, primarului Gabriela Firea și vicepreședintelui Adrian Țuțuianu.

Stire în curs de actualizare

Integral pe HotnewsComentarii

Pentru NENOROCITUL de #rezistaci de la ora 20 septembrie 2018 15:45 ați mai servit această masă pe 10 august 2018.

20 septembrie 2018 16:25

Pentru NENOROCITUL de #rezistaci de la ora 20 septembrie 2018 15:45 ”vrabia mălai visează, iar calicul praznic”. Așa un kkt mare o să mâncați voi, doar mata o să-ți facă concurență!

20 septembrie 2018 16:23

Sa dea Domnul sa se implineasca ordinul dat de Werner pe 11 august către membrii PSD! .......

20 septembrie 2018 15:45

ADEVARAT VA SPUN VOUA ! Îşi mai amintește cineva care a fost primul semnal de rupere a USL-ului? Dacă nu, hai să facem puțină istorie recentă! Se întâmpla exact acum 5 ani, în septembrie 2013, când doamna Firea - Pandele, copreşedintă USL Ilfov (din partea PSD), a ieșit în aceeași manieră ca şi acum, cu poalele în cap, şi a declarat că ea nu mai poate lucra cu Marian Petrache (copreşedintele din partea PNL) şi că la Ilfov, USL-ul nu mai există. Şi aşa a fost, cu toată încercarea celorlalți lideri şi a lui Petrache însuși, de a pune batista pe țambal. Deci istoria se repetă, iar dacă vineri PSD-ul (partidul, nu Dragnea), nu taie coada cățelei care se crede leoaică, până într-o lună pot spune adio guvernării. Şi se va împlini ordinul dat de Werner pe 11 august către membrii PSD!

20 septembrie 2018 14:26

”CONCLUZII” “. PSD se află într-un război permanent, purtat pe prea multe fronturi, cu o parte importantă a societății românești: Președintele României, partidele politice din opoziție, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civilă etc.” Carevasăzică, PSD e partidul cel rău care a pornit un război cu „o parte importantă a societății românești” reprezentată de Președintele cel bun, USR-ul cel bun, SRI-ul cel bun, SPP-ul cel bun, Ministerul Public (Lazăr) cel bun, DNA (Kovesi) cea bună, „societatea civilă” (#REZIST) cea bună… Carevasăzică, nu Președintele României calcă în picioare Constituția cu maximă satisfacție, nu USR-ul și PNL-ul fac politică apelând, ca resursă ideologică, la „MU.E”, nu SRI-ul controlează Justiția prin „câmpul tactic”, nu Kovesi și Lazăr controlează ţara prin forța cătușelor. Nu, PSD-ul cel rău intră în război cu toate aceste instituții și ființe absolut minunate… Am înțeles, distinși semnatari – trebuie să fie bine ca să nu fie rău și e necesar să facem pace cu instituțiile și persoanele enumerate mai sus. Bun, să faceți voi pace. Nu contați pe mine pentru așa ceva! Și nici pe cei care ne-au votat… Lăsați textele astea de #GÂGĂ, prin care încercați să convingeți că veți duce voi reforma Justiției mai departe! Fiind totuși ființe dotate cu inteligență, presupun că realizați că oricine ar duce pe bune reforma mai departe s-ar transforma în țintă predilectă în secunda doi! Și, tot în secunda doi, s-ar năpusti asupra sa exact acea „parte importantă a societății românești” reprezentată de Președintele cel bun, USR-ul cel bun, SRI-ul cel bun, SPP-ul cel bun, Ministerul Public (Lazăr) cel bun, DNA (Kovesi) cea bună, „societatea civilă” (#REZIST) cea bună

20 septembrie 2018 12:30

2.1-SCRISOAREA LUI IOHANNIS - DESFIINȚAREA PSD ! Această scrisoare este scrisă de Iohannis-Helvigh-Pahonțu! Iohannis și Securitatea nu vor doar guvernul lor, ci Desființarea PSD. Pentru a înțelege exact ce se întâmplă, trebuie să vedem două lucruri: PSD este ultimul Partid care nu a fost distrus sau acaparat de Sistem. Organizarea Referendumului, dejucarea Loviturii de Stat, dar mai ales Legile din toamna asta, i-au scos din minți. Mai mult, Comisia de Anchetă a lui Pahonțu, Legea legată de Gazele de la Marea Neagră i-a înnebunit. Puțină lume a observat azi, că fără a i se reproșa nimic, lui Liviu Dragnea I SE CERE DEMISIA DE LA PREȘIDINȚIA CAMEREI DEPUTAȚILOR(?!?!) DE CE? NU EXPLICĂ NIMENI NIMIC! Aici este de fapt cheia acestei Scrisori: Camera Deputaților trebuie să adopte legea Gazelor Românești, legile din Programul de Guvernare, Legile SRI și Serviciilor. Securitatea, cuprinzându-l și pe Iohannis a ÎNNEBUNIT. Vrea sub orice motiv aruncarea în aer a PSD și DESFIINȚAREA LUI.

20 septembrie 2018 12:24

2.2-SCRISOAREA LUI IOHANNIS - DESFIINȚAREA PSD ! Am scris mai demult, bazându-mă pe informații, că planul Securității este ca PSD-ul în actuala formă să fie desființat și să fie preluat de Victor Ponta. PSD urmează drumul PD-PD-L: DESFIINȚAREA Sau cel puțin asta vrea Securitatea. In 2010, când am avertizat că aripa Blaga-Berceanu-Videanu vor să desființeze PD-L și să-l dizolve în PNL, știam de acest plan din 2007. Atunci, nimeni nu m-a crezut. Bineînțeles că au găsit și motive: Băsescu, Udrea, etc. Nici o legătură: Nu ei au fost cauza, ci pretextul. Așa cum nici Dragnea nu este cauza, ci un pretext inventat. Lăsând la o parte informațiile pe care le am privind dosarele penale ale unora din semnatarii și susținători ai Loviturii de Partid, dar și ale prietenilor lor, dar și gradele pe care le au alții, știu, cu subiect și predicat că Planul este Desființarea PSD, la propriu. Fraza cheie din scrisoare este următoarea:

20 septembrie 2018 12:24

2.3-SCRISOAREA LUI IOHANNIS - DESFIINȚAREA PSD ! ..."PSD se află într-un război permanent, purtat pe prea multe fronturi, cu o parte importantă a societăţii româneşti: Preşedintele României, partidele politice din opoziţie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civilă etc" Din acest paragraf, înțelegem că PSD " trebuie să nu mai poarte "război" cu unele "fronturi" Hai să vedem care: Președintele Opoziția SRI SPP(?!?!?) Ministerul Public( Lazăr) DNA( Koveși) Societatea Civilă-# Rezist. Eu cred că această frază nu a fost scrisă de Firea, nici de Pandele, ci de echipa Iohannis-Helvigh-Pahonțu. Păi să vedem: Să nu te bați cu adversari politici? (uau! tare) Adică să fraternizezi(?!?) Eventual să-l susții pe Iohannis la președenție? Continuăm: SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, prin conducerile lor sunt Statul Paralel!!!! A nu te mai bate cu Statul Paralel echivalează cu îngenunchere României, cu arestarea tuturor celor care mișcă sau au mișcat în " front" Și, ultima pe listă #Rezist(?!?!?) Adică să treci de partea lor(?!?!) Așa cum am spus, această scrisoare este scrisă de Iohannis-Helvig-Pahonțu. Firea doar s-a predat.

20 septembrie 2018 12:23

1.- Sistemul va fi destructurat. Scrisoarea #RezistFirea-Iohannis vrea să salveze Sistemul. Niciunul, dar niciunul din Semnatarii Scrisorii, ca și dintre susținătorii lor, nu a scos o vorbă, nici o vorbiliță, despre Securitate! Niciunul nu a avut de pătimit de pe urma Statului Paralel. Nici unul nu a fost zi de zi la televizor sau pe Facebook să se lupte cu cel mai crâncen Sistem Mafiot controlat de Securitate. Mai mult, printre susținători sunt Grindeanu și Tudose, ca și Țuțuianu, oameni ai Securității, pe față; unii sunt ofițeri cu acte-n regulă. Și mai mult, unii au dosare foarte, foarte proaspete, alții mai vechi, chiar printre cei trei semnatari. Eu vorbesc și scriu ca unul care și-a asumat pe față războiul cu acest Stat Mafiot Odios, Sistem sau Securitate, cu toate riscurile și consecințele, de aproape cinci ani, ca și alții, câțiva politicieni, jurnaliști, analiști. Liviu Dragnea a decis, târziu, să intre în lupta cu Sistemul, e drept cu riscuri mult mai mari. Judecat, condamnat pe nedrept, amenințat de-adevăratelea cu moartea.

20 septembrie 2018 12:19

2.- Sistemul va fi destructurat. Practic, toți cei care ne batem am primit azi o lovitură cruntă: Sistemul și-a găsit aliați chiar în interiorul PSD pentru a renaște; și este disperat, pentru că știe că, dacă Dragnea iese în picioare după acest ultim atac, îl va termina. Dacă Dragnea, care reușise să se ia cu Sistemul de gât, va fi eliminat, Sistemul se va ranforsa și va învinge. Membri, conducerea PSD au o responsabilitate enormă în primul rând față de România. Lăsând la o parte că, dacă Dragnea va fi învins, se vor duce toți la Pușcărie, noua conducere a PSD va vinde România Securității, iar Sistemul va deveni și mai puternic decât a fost, cu Iohannis, Helvigh, Pahonțu și Lazăr în frunte. Mai mult, România va fi vândută la bucată, condusă de neomarxiști, dpă care spartă în bucăți. Se știa demult, am primit cu toții informații că în Septembrie vor ataca, în primul rând pe Dragnea. Așa cum am spus de multe ori, dacă Dragnea pierde, Sistemul va deveni feroce. Nu va pierde, Sistemul va suferi ultima mare înfrângere, după care va fi destructurat. Toți derbedeii, în frunte cu Iohannis, dar și micii derbedei, mai nou din PSD, și-o vor fi meritat din plin.

20 septembrie 2018 12:18

RESPECT DOMNULE LUVIU DRAGNEA !!!! Națiunea Română se roagă pentru sănătatea D-vs.! Să aveți parte de sănătate, putere de muncă și o minte ageră, pentru a ne scăpa de hoarda de #rezista, pnl=pdl=iohanisti ....si tot neamul lor de curve trădătoare!!!!

20 septembrie 2018 11:42

Vasile Marin @Gheorghe Craioveanu...Vad ca iar "oculta globalista rozalie" (de ce "rozalie", nu stiu ?) este in spatele razvratitzilor...dar ma mir ca pe ei, razvratitzii ce-s jumate din CEx nu i-ai facut...sorosisti...aceasta marota nestemeta din mesajele tale...totzi ce-s impotriva lui Dragnea in tzara asta sunt Sorosisti...

20 septembrie 2018 7:45

Satan exista! Dovada? 13:53 Dracnea este de departe cel mai diabolic politician din toate timpurile. Cand era sef la CJ teleorman a cumparat pt TelDrum, firma CJ un utilaj scump pt asfaltat din Germania. Pret: 460.000 de euro. A dus firma la faliment, apoi a cumparat firma, cu utilaj cu tot cu 5000 de euro. A trecut in caietul de sarcini ca asfaltarile din judet sa se faca doar cu acel tip de utilaj. Primea lucrari grase si de la guvernul PD-L prin fostul securist Murgeanu. A ajuns sa faca asfaltarile in 9 judete. S-a judecat cu comuna in csre a crescut: Dracea si a castigat daune care au lasat conuna fara buget local. Ia in arenda la sume derizorii terenurile saracilor din judet. Nu stiu daca Dumnezeu exista, dar Satan exista sigur vazand un om atat de infect adulat de fiinte infecte...

19 septembrie 2018 19:00

Sicterescu Jos cu complotistii din PSD !!! Afara cu ei !!! Sictir !!!

19 septembrie 2018 17:39

Fakcanitoru` de partid si de stat Asa-i Mircea ! Tu n-ai furat de la Stat ,...ai furat de la privati !

19 septembrie 2018 17:37

Mircea Draghici @14 septembrie 2018 13:39 Eu personalnu am furat nimic de la stat...am muncit cinstit toata viatza...El si-a facu averea din furaciuni...Gospodaria PCR din Teleorman,Hotelul Turiss Targu Magurele,Ferma de porci Salcia,pichetu de Vraniceri,Compania de drumuri si poduri Teleorman zisa Tell Drum prin intermediari si interpusi,Insula Belina cu complicitatea colegelor din PSD si a Consiliului Judetzean Teleorman ajunsa cu lacul piscicol in folosintza proprie prin TellDrum....TelDrum care a sifonat bani europeni si statul roman a platit paguba deja ca de aceea e OLAFU pe urmele sale...Fiecare plateste-n viatza dupa nemernicia lui...

19 septembrie 2018 16:21

v Unde este scrisoarea de care se face vorbire? Pina vineri avem de asteptat, apoi vom vedea daca Ghiolbanis a reusit sa scindeze PSD-ul si coalitia de guvernare, urmeaza guvernul lui.

19 septembrie 2018 15:54

Pentru Mircea Draghici -19 septembrie 2018 13:39 Nu dori rău la alții, posibil ca Dumnezeu să ți-l dea ție.

19 septembrie 2018 14:29

RESPECT DOMNULE LUVIU DRAGNEA !!!! Națiunea Română se roagă pentru sănătatea D-vs.! Să aveți parte de sănătate, putere de muncă și o minte ageră, pentru a ne scăpa de hoarda de #rezista, pnl=pdl=iohanisti ....si tot neamul lor de curve trădătoare!!!!

19 septembrie 2018 13:53

Mircea Draghici O sa scape nenorocitu ! I-i cumpara pe totzi daca nu i-a si cumparat deja...Pai cum sa le promitzi primele trei locuri pe listele de europarlamentare la 30 din votantzii PSD din CEx...si este adevarat nu mumai ca ne-a spus-o vicepresedinta partidului Firea ci si ca Madam Comisar Corina Cretzu este cam ofuscata-n ultima vreme si ne spune tot mai des despre incompetentza si nemernicia guvernantzilor PSD+ALDE-isti care refuza bani europeni (probabil ca nu se pot fura din ei) si fac proiecte proaste si incomplete...Si Madam Corina Cretzu este suparata ca si altzi europarlamentari PSD ca nu vor mai avea locuri eligibile pe listele viitoare din 2019 daca ramane Dragnea inca presedintele partidului...Poate fi si posibilitatea ca Dragnea in 2019 sa fie deja la inchisoare...si se vor schimba datele problemei...

19 septembrie 2018 13:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.