Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La referendum urmează să precizăm căsătoria. Așadar, în loc de „căsătoria (…) între soți” vom scrie acolo „căsătoria (…) între un bărbat și o femeie”. Ne închipuim că în felul acesta Parlamentul nu va putea nicicând să schimbe Codul civil – unde deja scrie că asta înseamnă soți – să acorde dreptul persoanelor de același sex de a se căsători. Dar…putem, oare, să credem că există o altă posibilitate pentru Parlament de a permite căsătoria gay-ilor?!

Să ne imaginăm că brusc se hotărâsc parlamentarii să permită căsătoria între persoanele de același sex. Și ei văd că în Constituție scrie că e permisă căsătoria doar între bărbat și femeie, dar realizează că nu scrie ce înseamnă „bărbat” și ce înseamnă „femeie”. O să rămâneți uimiți, cum am rămas și eu când am realizat astă-noapte, după ce am căutat câteva ore, dar în România nu există nicio lege care să spună ce este „bărbat” și ce este „femeie”: cum se diferențiază unul de altul, de la ce vârstă un copilaș devine „bărbat” și o copilă devine „femeie”.

Ca urmare, un Parlament ce îi simpatizează pe persoanele gay și care nu ar mai putea modifica așa ușor Codul Civil pentru a permite căsătoria întrucât asta va fi deja reglementată prin Constituție la referendumul din 6-7 octombrie 2018, ar putea face o șmecherie: să dea o lege prin care să spună „bărbat/femeie este persoana care se declară astfel în fața autorităților”. Și va fi perfect posibil! Realizați ce se va întâmpla, da?! Nu va mai conta că te cheamă „Aneta” în buletin, ci tu vii la ofițerul de stare civil, spui că ești bărbat și gata, te însori cu „Mărioara”. Doar nu o să te caute Primarul în pantaloni. Nici acum nu o face, de altfel. Sau vine „Gigel” la mine la Tribunal, spune că este femeie, și eu atunci când îl condamn îl trimit la penitenciarul de femei Târgșor. Până la urmă, omul este liber, nu?! Se poate crede deștept sau prost, frumos sau urât, bun sau rău, femeie sau bărbat. Nu ați văzut că de câteva decenii sunt femei care poartă pantalon? Ce, este asta în tradiția femeii noastre milenare? Și nu ați văzut că sunt bărbați care merg la cosmetică unde își fac sprâncenele și își scot punctele negre? Unde s-a mai pomenit în istoria noastră așa ceva? Făceau asta dacii, romanii, pecenegii, slavii?! De ce credeți dvs că fac ei și ele astea, împurmutând apucături de la celălalt sex?! Bănuiesc că ați auzit că în fiecare om zace un sâmbure de androgin, că fiecare bărbat are caracteristici feminine și fiecare femeie are caracteristici masculine, că toți suntem o combinație de yin și yang.

Integral pe Contributors.roComentarii

Judecătorul Dănileț face afirmații pe Facebook, în apărarea pedofililor! http://www.reporterntv.ro/stire/judecatorul-danilet-face-afirmatii-cotroversate-pe-facebook

20 septembrie 2018 6:07

Cristi Danilet Dupa ce termin de defekat "articolele" cu Referendumul, intentionez sa dau "start-up"-ul initiativei pedo-europene "JUDECATORI ÎN CHILOTZI LA METROU" - cu "microdoze" finantate dela bgetul MJ!

20 septembrie 2018 5:56

Florin Bilei - Sug poolla lu' Pizdovei! (...)

19 septembrie 2018 22:59

Monica Pizovei Sug EURO-poolla, trag "microdoze" pe EURO-rât & #REZIST!

19 septembrie 2018 22:58

Cristi Danilet ("judecatorul"-poollii, n.m.) Noroc cu ... CERTIFICATUL DE NASTERE - în care scrie CLAR cine ce e - si pe care EURO-pushlamalel (pederaste, n.m.) nu pot decât (eventual) sa-l ... FALSIFICE (devenind astfel 100%) PENALE!

19 septembrie 2018 22:55

v Ma intreb citi judecatori sau absolventi de drept functioneaza ca asta. Ce incredere poti avea intr-o incheiere de proce, scrisa, gindita, "judecata", de Daniflet si altii ca el. Nu vreau sa ma leg de aspectul lui, nici de apartenenta politica a "gindirii" lui (cita o are), dar cum el priveste problema, te cutremura ca acest individ, da hotariri judecatoresti. Dupa toate iesirile lui ar trebuii exclus din rindurile magistratilor, ba oricarei functii caere necesita cunostinte juridice.

19 septembrie 2018 16:19

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Căsătoria legală între persoane de același sex care cresc și copii, LGBT, prostituție, pornografie în televiziuni, Internet și reviste, adulterul, adulți și adolescenți în concubinaj. Pentru toate acestea se pogoară din Împărăția Cerurilor ploaia necontenită.

19 septembrie 2018 13:15

eu neica, dacă nu știi care e bărbat si care e femeie, ești prost ca noaptea

19 septembrie 2018 12:39

Rodica Cristi Danilet este un TZAP care voia sa f..a o capra..... Deci nimic mai simplu. SAu il putem defini ca un pupa cur basist......Daca in larga-i cultura generala de magistrat, inca nu stie ce inseamna un barbat si o femeie, e grav.... Clar e ca acest Cod Civil poate fi modificat de Parlament sub presiunea deja enorma a euro-ahtiatilor sexual, dar nu poate fi aprobat de CCR deoarece modificarea va fi neconstitutionala tovarashe judecator , ganditor cu sula si curu!!!!!!! Cam asta e .......

19 septembrie 2018 11:41

JUNONA Halal judecator, acest Danilet iubitor de capre ! Individul nu precizeza ca, in Certificatul de Nastere al oricarui cetatean, este bifat sexul F/M. Si, asa ramane toata viata. Degeaba s-ar duce un bolnav pervers sa declare ca el/ea nu sunt ceea ce par a fi, caci, actele vorbesc. Mai, Danilet al Macoveascai.....

19 septembrie 2018 11:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.