Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primul termen al apelului lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive a fost fixat pentru 8 octombrie. Decizia a fost luată după ce judecătorii au publicat motivarea sentinței pronunțate în primă instanță. Dosarul lui Liviu Dragnea ajunge acum în fața completului cu cinci judecători al Înaltei Curți.

Liviu Dragnea compare astfel în instanță a doua zi după referendumul pe tema familiei, cu scopul schimbării Constituției, pe care Guvernul a decis să se desfășoare în două zile, 6 și 7 octombrie.

Completul de trei judecători de la Înalta Curte a dat motivarea, în urmă cu câteva zile, la sentința prin care Liviu Dragnea este condamnat la 3 ani şi jumătate cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive. Publicarea motivării este importantă, pentru că din acel moment poate începe apelul la completul de cinci judecători.

Integral pe Digi24Comentarii

Națiunea Română asistă, îngrozită, la lupta politică inițiată de către NAZISTUL de la Cotroceni

19 septembrie 2018 13:49

Vasile Mircescu "Cat de javra potzi sa fii ca sa furi de la copiii !!!" apoi derivata dupa 10 August "Cat de javra potzi sa fii sa gazezi niste copiii !!!" spune totul despre caracterul acestui "individ"...Daca mai adaugi ca atunci caind inca era insurat in "Familia Traditzionala" cu Bombonica cu doi copiii se arunca in asternutul secretarei blondine de 25 de ani pe care-o ia si-n Brazilia sa-i faca sex oral...Asa ca abandoneaza "Familia Traditzionala " si traieste in amantlac cu juna blondina...Si asta-i modelul de curvasareala ce ma cheama pe mine si familia mea la Referendum...Bineintzeles ca nu voi merge...Bani aruncatzi pe fereastra sa-si faca Dragnea jocurile politice...Si popa in biserica zice "sa nu preacurvesti"...Daca nu-si pune partidul si Inspectzia Judiciara sa-l Gratzieze si Amnestieze...sa se duca la locul unde merita, adica la Jilava....

19 septembrie 2018 12:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.