Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O misiune de explorare a uneia dintre cele mai adânci regiuni de pe Pământ a surprins imagini rare cu trei noi posibile specii de peşte-melc.

Aşadar, echipa de 40 de savanţi de 17 naţionalităţi diferite, inclusiv Alan Jamieson şi Thomas Linley, de la Newcastle University, au scos la iveală în Groapa Atacama din Oceanul Pacific o bogăţie de informaţii despre viaţă din una dintre cele mai adânci locuri de pe Terra, scrie Science Daily.

Printre aceste informaţii se află şi cei trei peşti denumiţi temporar peştii-melc roz, albastru, respectiv verde, găsiţi la adâncimi de circa 7.500 de metri.

Integral pe DescoperaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul PEȘTI 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; PE.ȘTI. PE-Palme, ȘTI-Tișbitul. Palmele lui Tișbitul; FISHES 6 CHRIST 6, ELIJAH 6; FISH 4/8 MARY 4, TISHBITE 8; F.ISH. F-Face, ISH-Tishbite. The face of Tishbite.

19 septembrie 2018 15:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.