Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Te-ai pregătit pentru referendum? Eşti sigur pe tine, nu-i aşa? Aş vrea să mă lămureşti şi pe mine. Nu începe prin a da din cap, atotştiutor. Punând parafa, poţi schimba soarta unor oameni. Un atribut dumnezeiesc.

Vreau doar să stăm puţin de vorbă. Despre noi, oamenii. De câţiva ani tot ce se întâmplă în viaţa noastră se rezumă la reproşuri şi înjurături. Cei pentru care familia aduce, matematic, combinări de cât de mult se iubesc cei doi au scos în prim plan violenţa domestică, abuzul, violurile. Nimic neadevărat. România încă mai are mult de răbdat până se va putea prezenta în lume primenită şi civilizată. Cea mai cumpărată carte din librării, la îndemâna sondajelor, este cea de bune maniere. Ce-or fi făcând românii cu ele? Le cumpără ca să nu se infesteze societatea şi apoi le dau foc?

Familia pe care o numim „tradiţională” are încă multe probleme de rezolvat. Misoginia şi înjurătura sunt cap de afiş la şuşaneaua spaţiului românesc, dar nu câştigăm în claritate înecând boii vecinului.

Integral pe RepublicaComentarii

Petrache a lu` Lupu "Sufletele" , ca sa ajunga..."suflete" trebuie sa treaca prin SEX NORMAL ! Adicatelea , dupa o vorba veche, trebuie sa-ti bagi "somoiogu` spurcat" in..."gaura fatatoare "a unei femei ! Nu in cur, nu in gura, ci in....gaura normala a femeii "facuta" de Dumnezeu pt ...asa ceva ! De-aia e buna familia formata dintr-un barbat, o femeie si copiii lor ! In primul rand pt ...dainuirea speciei umane pe acest pamant !

19 septembrie 2018 17:35

v Toti Ghiolbanistii, gasesc subiecte "contra" la orsice. Cred ca multi dintre ei o fac doar politic nu ca ar avea porniri homosexuale. In primul rind este vorba de casatoria dintre un barbat si o femeie, nu despre familia monoparentala, etc In alta ordine de idei majoritatea Romanilor, nu-i condamna pe cei cu deviatii sexuale, daca acestia o exercita in intimitate si nu deranjeaza pe nimeni.

19 septembrie 2018 16:06

Nici îngerii nu au sex! Te crezi cumva înger, târfuleano?

19 septembrie 2018 14:26

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Sufletele nu au sex dar bărbatul și femeia căsătoriți în Biserică dacă s-au iubit rămân uniți și-n viața veșnică din Împărăția Cerurilor tot ca bărbat și femeie.

19 septembrie 2018 12:09

Gabriela Nimeni nu a afirmat vreodata ca sufletele ar avea sex... E o nebunie afirmatia in sine......Deci cu cine ne confruntam ???? Cu sexul sau cu sufletul??? :)

19 septembrie 2018 11:44

Gherda Patetic dar nu indeajuns.... Familia istorica stimata doamna sau domnisoara Liliana Widoks, cu toate slabiciunile si neajunsurile ei (aici includ si familia monoparentale), este singura institutia care procreaza.... Aici este cel mai important aspect! Dincolo de injuraturi, misoginism etc...... Copiii se fac in pat sau in fan, masina, camp etc , nu in laboratoare prin schimbare de sex si alte ”modernisme”... Intimitatea fiecaruia este respectata de Legea din Romania, asa incat celelalte ”invocari” sunt nule si neavenite, indiferent de nuante si ambalaje....

19 septembrie 2018 11:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.