Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La 19 septembrie 2018, cântăreaţa şi compozitoarea canadiană Avril Lavigne îşi lansează un nou single, primul după o absenţă de cinci ani, intitulat "Head Above Water".

Melodiile pop cu influenţe punk şi rock cântate de Avril Lavigne şi-au pus o amprentă de neşters în industria internaţională a muzicii. Cântăreaţa are peste 35 de milioane de albume şi peste 50 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume, cu opt nominalizări la Premiile Grammy şi tot atâtea Premii Juno ale muzicii canadiene câştigate, notează https://avrillavigne.com/.

Avril Ramona Lavigne s-a născut în oraşul Belleville din Ontario, Canada, la 27 septembrie 1984. Şi-a exersat talentele vocale cântând în coruri bisericeşti, la festivaluri şi târguri locale şi regionale. În adolescenţă a început să cânte la chitară, eforturile sale concentrându-se atunci pe muzica country, contribuind vocal şi la o serie de albume ale cântăreţului de muzică folk Steve Medd.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.