Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătorul Ştefan Pistol, cel care a votat pentru achitarea lui Liviu Dragnea în cazul DGASPC Teleorman, spune că din rechizitoriul întocmit de DNA nu reiese modalitatea concretă prin care liderul PSD a influenţat menţinerea celor două angajate în cadrul Direcţiei judeţene de Protecţia Copilului, iar declaraţiile de la dosar care susţin acuzaţiile procurorilor nu se coroborează cu alte probe.

Integral pe AgerpresComentarii

Cristi Din acest motiv societatea româneascã nu se îndreaptã în directia corectã - suntem mereu permisivi, probabil prin prisma faptului cã si noi procedãm la fel la scarã mai micã. Eh, ce dacã a angajat pe cineva prin pile, desi nu s-a prezentat o zi la muncã? Eh, ce dacã a furat si el acolo un mizilic, cã doar n-a furat de la mine (oare?). Iar dacã cel acuzat face parte din 'elita' politicã sau financiarã, cu atât mai putin - are putere/bani, se descurca el. Si când te gândesti ca mii de oameni au murit pe front sau în închisori pentru ideea unei Românii mari - nu teritoriale, ci ca mentalitate. Avem mentalitatea unei moluste.

19 septembrie 2018 10:35

vasile Sa condamni un sef de partid pentru atata lucru mi se pare o mare eroare. L a trei ani si jumatate este ceva enorm.

19 septembrie 2018 8:35

victor Pe timpul lui Ceausescu plateam fotbalisti care nici nu stiau unde era fabrica si nu s-a daramat nimic din cauza aceasta.Intretineam gradinite pe banii fabricii si era foarte bine.Poate sant obtuz.

19 septembrie 2018 8:31

vio eusebi manolache sugi si tu de la dragnea?

19 septembrie 2018 7:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.