Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizația, mai nou finanțată de George Soros, a declanșat procedurile pentru blocarea referendumului de clarificare a definiției căsătoriei.

Amnesty International va încerca să convingă Justiția din România să blocheze organizarea referendumului pentru reformularea căsătoriei.

Integral pe România LiberăComentarii

Mihnea Amnesty sa se duca de unde a venit! POPORUL ROMAN traieste in ROMANIA nu in Amnestya....! @Vasilica- forma e "familia este alcatuita dintr-un barbat si o femeie"....

19 septembrie 2018 11:02

vio scatofilul roman e foarte interesat de ce face vecinul cu propria pulla!

19 septembrie 2018 7:20

Ratza Ia măi ăstia cu "euro-poolla" si cu "oculta rozalie": eliberati-vă in interesul tuturor cât mai repede si odată pentru totdeauna din clubul ăsta antiromânesc de poponari, până nu e prea târziu si v-o trag occidentalii acasă la voi, pe tărâmul mioritic! Propunere de teme pentru următoarele referendumuri: 1.) Iesirea din UE ("Gata cu in curul nostru!") 2.) Venit pe viată garantat si neconditionat de 4000 Lei pentru toti membrii pesede. Vă garantez că o să strângeti semnături gârlă si că o să aveti un succes răsunator!

19 septembrie 2018 2:40

ma lingi in cur Viorica Vasilica Cica trebuie sa votam revizuirea Constituţiei în forma adoptată de Parlament!!!! Cum arata forma aia?

19 septembrie 2018 0:37

"Amnesty" suge EURO-poolla "interneișănăl"!

18 septembrie 2018 22:44

De ce judecătorii și nu direct Oculta rozalie? Să dea un decret mondial și gata! Are pentru asta în subordine și mult onoratul pe degeaba ONU.

18 septembrie 2018 21:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.