Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Invitată să fie audiată în Parlament pe tema violenţelor din 10 august, de la protestul diasporei, ministrul de Interne, Carmen Dan, a evitat să răspundă întrebărilor puse, invocând faptul că evenimentele de atunci sunt cercetate de Parchetul General.

„Pot preciza că ulterior datei de 10 august, la nivelul Jandarmeriei s-a declanşat o anchetă internă pentru verificarea eventualelor abateri. Aceste verificări interne s-au suspendat imediat ce Parchetul a început instrumentarea dosarului“, a declarat Carmen Dan când a fost întrebată dacă numeroasele imagini în care apar jandarmi care bat oameni nu arată că au avut loc încălcări ale drepturilor omului.

Integral pe AdevărulComentarii

Aha, dacă #rezistacul dă cu molotoave și pietre din caldarâm este OK, dar pulanul jândarului e ilega Bravos, națiune!

18 septembrie 2018 21:55

ICS și ZET Doamna ministru, sunteți amabilă să nu mai pierdeți vremea cu toți ratații, semiratații, semidocții, sfertodocții, inculții, lățoșii pe dinafară și pustiii pe sub scăfârlie, intelectualii pretinși de stânga, dar idioți de dreapta, #rezist...? Mulțumim!

18 septembrie 2018 21:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.