Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul adoptă marţi, într-o şedinţă extraordinară, actele normative necesare pentru desfăşurarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie, scrutin care se va desfăşura în zilele de 6 şi 7 octombrie, a anunţat premierul Viorica Dăncilă.

"Curtea Constituţională a avizat favorabil demersul de redefinire a familiei şi de revizuire a Constituţiei. În acest moment sunt întrunite toate condiţiile legale pentru organizarea referendumului pe această temă. Conform legii, Guvernul are obligaţia de a organiza acest scrutin pentru care au semnat peste trei milioane de cetăţeni. În şedinţa de astăzi, o şedinţă extraordinară, vom adopta actele necesare pentru buna desfăşurare a referendumului pentru revizuirea Constituţiei în forma adoptată de Parlament. Pentru ca cetăţenii să aibă posibilitatea să-şi exprime opţiunile cu privire la definirea familiei în Constituţia României referendumul va fi organizat timp de două zile, respectiv 6 şi 7 octombrie 2018", a declarat Viorica Dăncilă, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Integral pe AgerpresComentarii

Labagiul galaxic Puneți aici forma adoptata de parlament. Nu de alta dar forma aia nu a vazut-o nimeni!

19 septembrie 2018 12:32

Mircea Draghici De cand inca era insurat Dragnea in "Familia Traditzionala" cu Bombonica cu doi copii se arunca in asternutul secretarei blondine de 25 de ani pe care-o ia si-n Brazilia sa-i faca sex oral...Asa ca abandoneaza "Familia Traditzionala " si traieste in amantlac cu juna blondina...Si asta-i modelul de curvasareala ce ma cheama pe mine si familia mea la Referendum...Bineintzeles ca nu voi merge...Bani din buget aruncatzi pe fereastra sa-si faca Dragnea jocurile politice...Si popa in biserica zice "sa nu preacurvesti"...Daca nu-si pune partidul si Inspectzia Judiciara sa-l Gratzieze si Amnestieze...sa se duca la locul unde merita, adica la Jilava....Aliatul sau in ale schingiurii Justitziei si calaririi procurorilor, Tariceanu, un alt "model" imoral si instabil ce ma cheama la Referendum...cu 5 (cinci) neveste la activ...un alt bosorog curvar ce mai vrea sa fie si Presedinte al Romaniei...Cand era cu una insurat in Familia Traditzionala...alerga dupa alta...mai "umezita la pasarica"...Si astia doi curvari batrani ma cheama pe mine la Referendum....Bineintzeles ca NU particip sa le fac jocul politic....

19 septembrie 2018 12:20

a lu` pigus, postac dezvirginat de insusi Liviu Draknea Homosexualitatea va fi practicata in continuare de elita socialista.

19 septembrie 2018 8:10

Profetie PSD va fi exclus din familia socialista. PSD devine tot mai mult un PRM national socialist cu consiliere israeliana anti UE si antiamerican. DraCnea, care are o amanta traditionala, i-a prostit pe teleormaneni si pe imbecilii care formeaza electoratul P$D, dar cu UE nu-i merge. Orban a fost pedepsit pentru mult mai putin. DraCnea ne va scrie carti din puscarie.

19 septembrie 2018 0:41

ma lingi in cur Viorica Vasilica Si care este revizuirea Constituţiei în forma adoptată de Parlament FA Dancila din Videle?

19 septembrie 2018 0:35

Sugeti pula "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?" Intrebare evaziva. Este o capcana!

18 septembrie 2018 21:40

Brian Swarran Votati ptr familie nu ptr poponari si lezbiene care-si dau limbvi in pizda si se fut in cur.

18 septembrie 2018 20:16

Fratele adventist Partidul care se va crea dupa Referendum se va numi Coalitia Pentru Familie si va fi unul prorus. Rusia vrea sa ia fata lumii orodoxe! Sau daca vreti s-o aduca in sfera ei de influienta nu numai religioasa ci si politica. Schimbam comunismul cu o religie fundamentalista. Interesant este faptul ca "fratii" baptisti sunt vioara intai in aceasta coalitie. Ori ei, fratii baptisti, au fost tot timpul razboiului rece puternic sprijiniti de americani.Nenumarate familii de baptisti, dar si de adventisti din Romania au emigrat in SUA. Oare aceasta este rasplata?

18 septembrie 2018 19:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.