Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În pofida relatărilor sumbre pe marginea dezbaterii privind politica de azil, majoritatea germanilor vede cu ochi buni viaţa alături de vecinii lor imigranţi sau localnici. Studiul remarcă deosebiri între est şi vest.

Oamenii care trăiesc în Germania continuă să aibă o părere bună despre societatea multiculturală din această ţară. Aceasta este concluzia unui studiu publicat de Consiliul de Experţi al Fundaţiilor Germane pentru Integrare şi Migraţie (SVR). "Barometrul Integrării pe 2018" este primul studiu reprezentativ publicat pe această temă de la aşa-numita criză a refugiaţilor din 2015, în timpul căreia sute de mii de persoane şi-au părăsit ţările răvăşite de război şi sărăcie şi au găsit refugiu în Europa.

Integral pe AdevărulComentarii

Ramses cel mare inventatorul caselor oricare ar fi ele "Sunt artist telepat si lucrez in Bavaria la zugraveli si taplarie.Data trecuta ne-am strans cu totii in piata Odeon si am cerut eliberarea mea reala.(vezi poza de grup din 1914).Nu aveam fosfor decat pe chibrituri si nu stiam ce sa fac cu el deoarece nu citisem ziarele din 1903 referitoare la oamenii de stiinta.Am citit in schjmb despre Gavrilo Princip si atentatul de la Saravo."Ghici cine era la putere dupa 1932 si cum i-a fost luata?

19 septembrie 2018 11:41

ppp Brian Swarran @ sper ca în curând sa-mi ia si mie unu' care "munceste" gâtu', sa vad atunci cine mai suge EURO-poolla!

18 septembrie 2018 22:32

Adevărul (Scînteia Batrânetului, n.red.): Belim EURO-poolla, o sugem, #REZISTAM! & #ABERAM! Cu respect, "redactia"-poollii

18 septembrie 2018 22:31

ppp Brian Swarran @ Nu Merkel i-a adus, au venit singuri. Si nu sunt toti "nespalati". Si nemtii nu sunt naivi, iar multi dintre cei care au venit muncesc deja, si pentru ei si pentru viitor.

18 septembrie 2018 19:29

Brian Swarran Corect! Cand a inceput Merkel sa aduca nespalati in germania le-a redus varsta de pensionare la 65 de ani. Naivii de nemti cred ca aia vor munci sa le dea pensii lor!

18 septembrie 2018 16:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.