Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD (principalul partid aflat la putere în România) caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei neprietenoase preşedintelui partidului, Liviu Dragnea. Ordinul a fost dat, în judeţul Hunedoara, la data de 14 septembrie. Fiecare şef de organizaţie PSD trebuie să se prezinte, în termen de patru zile, cu 100 de semnături care să confirme că oamenii sunt de acord ca PSD să sancţioneze posturile de televiziune care-l atacă şeful suprem al partidului, anunță COTIDIANUL.

Adresa este înregistrată la PSD Hunedoara cu nr. 84/14.09.2018 şi sună astfel: „În atenția președinților organițațiilor locale ale PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în  data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: hunedoara@psd.ro   tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături”.

În cuprinsul adresei se precizează în mod curios că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”, remarcă EVENIMENTUL ZILEI. (PSD procedează de obicei altfel? Este campania împotriva televiziunilor neprietene o excepţie?) Liderii PSD sunt informaţi că tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi Realitatea TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu Rareș Bogdan”,  scrie în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Pe de altă parte, CAPITAL constată că scaunul lui Liviu Dragnea se clatină din nou. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, dar de fiecare dată a scăpat din puciurile puse la cale împotriva lui întărit. De data aceasta, numărul nemulțumiților a crescut și are o opoziție serioasă în propriul partid. Gabriela Firea a dat tonul, iar acum restul duc un război din care nu se știe dacă președintele PSD va mai rămâne cu puterea în mâinile sale.

Peste 25 de lideri PSD, membri CEx, au semnat scrisoarea în care îi cer lui Liviu Dragnea să se retragă din funcţia de preşedinte al partidului, susţin sursele DIGI24. Dacă în cazul unora dintre semnatari informaţiile sunt contradictorii, clarificări definitive urmând să sosească în zilele următoare, despre alţii nu mai există niciun dubiu.

Filialele PSD din Ardeal solicită convocarea unei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional pentru a clarifica ultimele nemulţumiri din partid, a anunţat vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea, la finalul unei şedinţe cu liderii organizaţiilor PSD din Transilvania, anunță ROMÂNIA LIBERĂ. Gabriela Firea neagă că s-ar fi alăturat vreunei răzmeriţe din PSD, după ce s-a vehiculat în spaţiul public că mai mulţi lideri judeţeni ar dori debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Pe de altă parte, preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea, a declarat marţi, pentru GÂNDUL, că liderii a patru filiale judeţene din Moldova s-au întâlnit luni şi au decis că îl susţin în continuare pe Liviu Dragnea la şefia partidului. Liderul organizaţiei judeţene PSD Bacău a declarat că a participat, luni, la o întâlnire cu preşedinţiii organizaţiilor judeţene PSD din Iaşi (Maricel Popa), Neamţ (Ionel Arsene) şi Botoşani (Doina Fedorovici). „Au mai fost preşedinţii de la Iaşi, Neamţ şi Botoşani”, a afirmat liderul PSD Bacău.

Acesta a menţionat că nu a văzut o scrisoare semnată de lideri judeţeni PSD în care să se ceară demisia lui Liviu Dragnea de la şefia partidului. „Nu ştiu, nu am văzut-o, nu am ce părere să exprim, pentru mine e o scrisoare pierdută”, a precizat acesta.

Însă fostul premier Mihai Tudose, aflat în tabăra răzvrătiţilor din PSD, susţine că scrisoarea anti-Dragnea există, deşi nu a fost dată publicităţii, anunță ADEVĂRUL. Întrebat dacă scrisoarea chiar există, Tudose a răspuns: „Unii au susţinut că nu există, că ei nu au văzut-o. Dumnezeule, dumneavoastră aţi văzut, aţi semnat Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite? Nu. Există totuşi, nu?”. Fostul premier a adăugat că nu a semnat scrisoarea.Comentarii

@Gheorghe Craioveanu Comunistule! Coloana a V-a este specifica aspiratiilor tale. Imbecil ce esti! Toate pacatele comunismului le apreciezi. Inclusiv LIBERTATEA DE EXPRIMARE (!!!!) tipica comunsimului ( cu calusul in gura). Parca te vad ce turnator la securitate erai si acum lupti cu statul paralel. Voi sunteti PARALELI CU DEMOCRATIA!

19 septembrie 2018 17:27

Vasile Mircescu "Cat de javra potzi sa fii ca sa furi de la copiii !!!" apoi derivata dupa 10 August "Cat de javra potzi sa fii sa gazezi niste copiii !!!" spune totul despre caracterul acestui "individ"...Daca mai adaugi ca atunci caind inca era insurat in "Familia Traditzionala" cu Bombonica cu doi copiii se arunca in asternutul secretarei blondine de 25 de ani pe care-o ia si-n Brazilia sa-i faca sex oral...Asa ca abandoneaza "Familia Traditzionala " si traieste in amantlac cu juna blondina...Si asta-i modelul de curvasareala ce ma cheama pe mine si familia mea la Referendum...Bineintzeles ca nu voi merge...Bani aruncatzi pe fereastra sa-si faca Dragnea jocurile politice...Si popa in biserica zice "sa nu preacurvesti"...Daca nu-si pune partidul si Inspectzia Judiciara sa-l Gratzieze si Amnestieze...sa se duca la locul unde merita, adica la Jilava....Acum Sefului Suprem din Clanul Mafiot Teleormanean din conducerea PSD-ului sigur ca nu-i place sa i se devualeze caracterul de hotz si curvar la televizor....

19 septembrie 2018 12:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.