Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă alegerile parlamentare vor fi libere şi corecte, blocul din care va face parte Partidul Acţiune şi Solidaritate va obţine majoritatea în Parlamentul Republicii Moldova. Declaraţia a fost făcută de către preşedinta PAS, Maia Sandu. Potrivit ei, există riscul ca aceste alegeri să nu fie recunoscute la nivel internaţional, dacă vor exista multe cazuri de falsificare, transmite IPN.Maia Sandu susţine că este examinată şi varianta că blocul electoral va fi în opoziţie parlamentară, dar va lupta pentru a obţine majoritatea.

„În situaţia în care ne aflăm, când oamenii pleacă şi când această guvernare a demonstrat ce poate şi ce îşi doreşte pentru noi toţi, nu ne putem permite ca acest lucru să mai continue încă patru ani”, a spus preşedinta PAS în cadrul emisiunii „Important”, de la postul de televiziune TVC21.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.