Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dan Bittman (56 de ani) a povestit cum a fost pentru Holograf perioada comunismului, cum a asistat la „naşterea“ Revoluţiei, dar şi ce a simţit când şi-a pierdut vocea.

Dan Bittman ne-a acordat săptămâna trecută un interviu în cadrul rubricii #PastiladeMotivaţie, în care a vorbit despre momentele de cumpănă, dar şi cele mai frumoase perioade din cei 33 de ani petrecuţi în Holograf. Artistul ne-a dezvăluit şi o întâmplare din '89, când participa la un festival în Coreea de Nord şi astfel a aflat că ceva urma să se petreacă în România. 
 
Cântăreţul a vorbit şi despre lucruri mai personale, inclusiv numeroasele relaţii amoroase pe care le-a avut cu femei celebre şi cel mai important lucru pentru el. 
 
Dan Bittman se află acum în centrul unui scandal politic, după ce l-a lăudat pe primarul Sectorului 5 în cadrul unui eveniment organizat de edil. După valul de critici, solistul Holograf a declarat că nu face politică, nu a elogiat pe nimeni şi a pus reacţiile negative pe seama faptului că România „e bolnavă de ură“.
   
„Adevărul“: Este adevărat că dacă poţi să zâmbeşti grijile s-au dus? 
Dan Bittman: Nu ştiu. Gândeam pozitiv în ziua respectivă şi am zis: da, dacă pot să zâmbesc, atunci grijile s-au dus. Bine, afirmaţia era legată de o poveste de dragoste. Nu mai ştiu, probabil trecusem printr-o dezamăgire amoroasă. Atunci intri într-un gen de depresie, dar „vine o zi“ când trebuie să mergi mai departe. Nu putem rămâne blocaţi într-un astfel de moment. 

Integral pe AdevărulComentarii

Cristi Dane, cine ai fost si ce ai ajuns, ca sa faci ploconeli la psd-isti pentru un pumn de arginti.Inteleg ca viata de artist nu este usoara, ati fost invatati cu un standard de viata mai ridicat , si acum incercati prin orice fel de mijloace sa vi-lpastrati.Dar chiar asa de jos nu creedeam ca se poate ajunge.Nicio deosebire intre ce ai facut, laudandu-l pe acel primar psd-ist(care nu a facut nimic, doar latra) si batrani de la tara care sunt mituiti- pacaliti de psd-isti in campanie cu cate o sticla de ulei si un soson pentru un vot. Personalitatea ta nu-ti da voiesa faci asta pentru tot aurul din lume,.Ai aruncat cu laturi pe toate hainele tale de scena.Indiferent de vicisitudinile vietii trebuie sa ne pastram coloana verticala. Daca voi, modele, va comportati asa ce sa mai zicem de oamenii, chiar necajiti, din aceasta tara.In fata nelegiuirilor facute de aceasta clasa politica , care nu se mai satura de furat si de mintit aceasta tara, singura solutie este sa le spunem in fata ce gandim despre ei si la vot sa ii trimitem in origini.

18 septembrie 2018 13:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.