Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul statului Kosovo a pus, vineri, sub acuzare 12 persoane, inclusiv oficiali ai guvernului, pentru fraudarea pensiilor, pentru că au înregistrat în mod fals mii de persoane ca veterani de război care au primit astfel milioane de euro beneficii de la stat, relatează Reuters.

Aproximativ 40.000 de oameni primesc pensii de stat pentru veterani de război, dar procuratura spune că jumătate dintre ei nu au luptat niciodată în războiul de intependență cu Serbia din 1998-1999.

Integral pe HotnewsComentarii

Miroslav Pai gheerilele alnbaneze musulmane au fost putine... Acolo CIA si Armata SUA+NATO au facut treburile murdare....Au inarmat gherilele, in timp ce lunetistii NATO au impuscat 3000 de copii sarbi, . Ca sa demoralizeze trupele sarbe..... iar avioanele NATO- care cu acceptul presedintelui roman Constantinescu si a CSAT de atunci-decolau de pe aeroporturile romanesti- bombardau Iugoslavia.. ISTORIA NU IARTA!!!!!

15 septembrie 2018 0:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.